Hirdetés

Aktív témák

• Taragas

aktív tag

válasz g4b3n #22359 üzenetére

A HE lőszer sebzése változó, attól függ mit találsz el. Lehet akár ritkán 0 damage, vagy legtöbbször elég kevés ilyen 50-60 vagy, de lehet akár akár mondjuk 600(ezzel az ágyúval, ami a jgp2-ön van). Ez egy robbanó lövedék tehát csak akkor végez igazán nagy pusztítást, ha be tud hatolni a tankba, és ott robban fel(és akár felrobbantja lőszer rekeszt is, így megsemmisül a tank egyből, vagy kinyírja a legénységet, vagy más modult, illetve nagyobb eséllyel gyullad fel a tank), amúgy felszínen robban a legtöbb esetben. Mivel nagyon ritkán nem sebez, arra jó leginkább ha sürgősen be kell fordulni a zászlóhoz, és meg kell állítani a foglalást. Ugye akár 1 damage pont is elég a foglalás lenullázássáshoz. Ha lég jó vagy, lőhetsz vele weakspotot, és akkor nagy pusztítást okoz, de jellemzően csak kisebbe páncélzatú tankok ellen jó. Én amúgy a vk2801-es 10,5 ágyújával használom. Legtöbb esetben 90-et sebez, a legtöbb tankon(ezt a nagyobb penes 7,5is is tudja), de ha véletlen vékonyabb rész találok, akkor 400-at is sebez. A kis szar scoutok mind egylövés..... :DDD Egyszer ezzel nyírtam ki egy láma KV5-öt, meg felgyújtottam vele egy kv3-at is. Eltűtn a bokorba, de még pont eltaláltam. Onnan tudtam hogy felgyulladt, hogy 7 másodperc múlva lett enyém a frag, pedig messze volt, tehát nem tudtam pontosan célozni. Én ezt a tankot csak HE lőszerrel használom.

Aktív témák