- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Na meg van az első olyan tankom amivel szidom a WG mint a bokrot, de úgy istenigazából. Azt mondja meg nekem valaki, hogy p*csába ilyen pontatlan a 12,8-as a jagpanther 2őn? Ha már nem célzok be valami full 30 méterről, akkor az tuti nem talál, ha meg igen, akkor rendszeres hogy nem sebez, de szó szerint semmit. Előző meccsen egy t32 teste 4 lövést nyelt be nulla damageggel 20 méterről, és ez nem az első eset. Az egyik meccsen kifogytam a skúlóból, de csak a fele sebzett, de a találati aráynom, 80% körül volt(3--4 ment mellé)! Egy csomószor telibe talál, még mondja is hogy áthatolás, de lófasz sebzés. Nekem ez az első ilyen tankom, és ez minden meccsen előfordul.... Elég ideges vagyok emiatt....
Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest