Hirdetés

Aktív témák

• Dobi 562

addikt

Óvatosan az eff méricskéléssel! Találkoztam én már 2000 fölötti eff értékű játékossal aki leszarta a csapatot, megvárta hogy tiszta legyen az út és elment foglalni, ezért a 2100 körüli effjéhez 51% win ráta társult.

Olyan 1200-ig úgy tornáztam fel az effem, hogy csaták végén még beálltam pár foglalópontért a körön belülre, aztán rájöttem hogy ettől nem leszek jobb játékos. Szerencsére kitalálták a eff számítás újabb képletét ami már nem veszi annyira figyelembe a cap/def pontokat, így tudatosan elkezdtem leépíteni a csatánkénti foglalást, csak akkor állok be foglalni ha nincs más esély nyerni, ilyen pedig gyakorlatilag nincs is. Azért védő pontok még néha összejönnek, mert vagyok olyan marha hogy az ellenfél bázisától is visszamenjek védeni.

Így most 1400 az effem a régi számítási módszer szerint, az új szerint 1370.

Csatánkénti foglaláspont: 1,37 (ezen még van mit ledolgozni)
    Védő pont: 1,23

Egyébként az eff értékem már nem igazán fog nőni szerintem vagy csak nagyon lassan, elértem a határaimat, a győzelmi arányom viszont fejlődik, nemsokára elérem az 55%-ot.

Aktív témák