Hirdetés

Aktív témák

• emerico2004

aktív tag

válasz Mcray #20011 üzenetére

Én viszonylag kezdő vagyok de nekem a tapasztalatom.

Német ágon indultam történelmi alapon... Tigris a játékban messze nem olyan félelmetes fegyver mint volt a valóságban sőt én odáig jutottam a német ágon és elegem lett.
    egyedül a fullos vk3601 volt elég jó a páncélja végett és mozgékonyságával. A 3002db egy hulladék és másik 6-os med is rémisztó volt stocként. aztán elindultam a orosz ágon ahol először pont megszoptam hogy a t28-tól elvették a nagy ágyút pedig azzal az volt legdurvább dolog szerintem t4-en aztán kihuztam a kv1-et az mindent visz idáig minden ráraktam ami létezik. azonos tierben van nem egy olyan csata ahol fizikailag kilőhetetlen. pl t5 csata nálunk én 1 kv-1 odaát egy stock t1 és egy gyengébb 75ös löveges stug .... rekordom vele 62 db találat ... nem nem ennyit lőttem ennyit kaptam be vele.... :R aztán mire meglett a kv1s addigra kissé nerfelték pedig az is ugyanolyan volt a tierjében mint a kv1 most afféle kibuj -lő harcra való de arra félelmetes a hosszú 122mm -vel. legjobb falat neki azonos tierben a vk3601 mert azonos tierben azzal megindulnak front páncéllal előre... majd szépen szemből beleversz 400-at.....

is -nél nem érzek akkora fejlődést a kv1-s képest mint az m6 kontra t29 -nél.

Tigrissel nem jutottam el fullig mire eladtam mert kb minden kör -volt addig prém nélkül .
    Vk3601 gyel legjobb köröm 2200 sebzés volt
    jelenleg kv1s -el pedig 3100 és szerintem lesz még jobb is.

stock 3002db szerintem ha sebeztem is valamikor az véletlen volt. :B

Aktív témák