- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Innen vannak a modok:
[link]30%-os a hit ratio, de arty esetében ez szart sem mond. Mivel alapból HE-vel lősz (legalábbis Hummel esetében), nem kell betalálni ahhoz, hogy sebezz (akár nagyobbat is, mintha betalálnál). A Hit Ratio meg csak azt számolja, ami tényleg betalál. Szóval eléggé csalóka.
.mf:
Igen van ilyen is, de vedd figyelembe, hogy erősen mapfüggő a dolog. Illetve nyilván úgy kell helyezkedni, hogy védve legyél, hiszen arty esetén nem igazán számíthatsz másra, mint a csapatra. Szóval, ha egyik oldal nincs védve, de ott a legjobb arty hely, akkor nem fognak odaállni. Egy néha betaláló arty még mindig jobb, mint a halott arty. Tegnap ebbe nem egyszer futottam bele...mert odaálltam, persze szartak védeni azt az oldalt (de még így is volt egy killem meg pár sebzés kb. 2 perc alatt, mert addigra odaért az ellen). Plusz, ha a csapattagot nem tartják "megvilágítva" a célt, akkor hiába minden. És akkor még a szopófaktorról nem is beszéltünk, ami nem játékosfüggő...Csomószor van, hogy 4-5 tankot is durván megsebzek, csak a 20 mp-es reload alatt simán leszedik onnan már a tankok, td-k. Szóval nem lehet kill alapján megítélni az arty munkáját. Az arty jó support, de a munka java részét a tankoknak kell elvégezniük (ezért is van több tank, mint arty).
De mondom, jó körben 3-4-et leszedek, de van, amikor nullát. Hummellel 120 kört játszottam és 148-at szedtem le. Ez több, mint átlag 1...ehhez képest wespével 81 kör alatt 65 kill. Mindkettővel 6-ot tudtam leszedni max egy körben.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest