- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Kapjon be keresztben a szerencsétlen töketlen idióta WG bagázs!
Ezek mi a toszért nem tudnak programozni?
Meguntam, hogy a 8.0 bevezetése óta jó esetben 30 fps-t tudok kicsikarni low-medium grafikával, ezért visszaállítottam a "régit". Jó fosul néz ki, rondább, mint valaha... de a legtöbb mapon megvan a 60fps, viszont akad 1-2 olyan ami rosszabb, mint "fejlesztett" grafikával! Például Redshire az új grafikával hozza a 30-35 fps-t, de régire visszaállítva alig megy 15 fps fölé... Melyik mentalista médium érti ezt?
Fhaszom, én ezt már végleg meguntam.
Veszek egy folyékony nitrogénes hűtőrendszert, felhúzom 8 Ghz fölé a procimat és akkor talán FULL LOW beállításokkal ki lehet ebből a fostalicska szarból hozni 40-50 fps sebességet. De csak talán... mert tuti akkor is valamilyen idióta bug miatt nem lenne hajlandó értelmes sebességre beállni.
Picsába, megveszem a Battlefield 3-hoz az új DLC-t és megyek ott tankcsatázni... az legalább elfut "high" grafikával kellemes sebességgel. Ahogy azt kell.
Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest