Hirdetés

Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz odrif #17456 üzenetére

Nincs mit.
    Amugy azon a nemet oldalon ervenyes meg barmilyen kod ? Annak aki most nyitott fiokot ?
    Meg valami : az amcsi tankkal indulj az M4 fele (nekem nem volt, nem azon az agon mentem,de dicsertek, utanna az E2-es tank az nagyon pancelozott), a ruszki tankkal meg a KV1 fele, ezekkel torodj leginkabb. Latom tuzered is van, akar azt is huzhatod a francia ag helyett, vagy nemet kozepes tank agat, epp ahogy neked jol esik.
    Valassz ki par tankot, majd itt kerdezz ra hogy kinek mi a velemenye rola.

Tomi0703 :DD
    Nem vagy egyedul, en is igy voltam kb 1,5 evvel ezelott :D
    Lejatszodtam par 100 csatat amikor rajottem hogy ki is lehet lepni, nem kell vegigbambulni a csata veget.Aztan 1000 csata utan valahogy veletlenul megnyomtam a Shift-et, es akkor lattam hogy mesterlovesz modba is lehet lovoldozni.
    2000 csata utan jottem ra, az is veletlenul volt, hogy az jobb egerbillentyuvel magatol raceloz a loveggel az ellenfelre, 3000 csata kellett, mig veletlenul megnyomtam a R betut, es lam, a tank magatol ment, nem kellett nyomjam a W-t :DD :W :W :W

UI : amint sok penzetek lesz (ha premiummal mentek akkor csak osszegyul, de anelkul is), kepezzetek fel a legenyseget 75%-ra.Megeri, mint latom csak 55%-on van a legenyseg.
    Jobb gomb a katonan, szemelyes fajl, aztan kikepzes ful.Ott kivalasszatok a tankot amelyre ki akarjatok kepezni.Ovatosan, nehogy mas tankra kepezzetek ki oket :D

Aktív témák