Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
redzsi #17295 üzenetére
Tudod BF-ben nekem nem csak "pár köröm" van ami jó, hanem akárhova bemegyek, vagy scrim-en kiírtok mindenkit. Van rajtam kívűl pár ember akikkel találkoztam párszor, ők jelentenek egyedül kihívást számomra, közülük egyik az AMMO nevű brit arc. Ott az ellene készült "videócska" is. De ez valóban nem ide tartozik már, szóval nem részletezem tovább.
Ja diegho kérlek ne írd, hogy "szavahihető barátunk", nem szeretnék itt senkinek se a barátja lenni. A szavahihetőségemről alkokott véleményed pedig nem igazán izgat. Úgy gondolom nem köptem be ide semmi hazugságot. Az meg, hogy kezdő vagyok és egy nap kellett, hogy észrevegyem nem csak én találtam el akkor és azért lett nagy a sebzés, legyen az én gondom.
Aktív témák
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- Macbook Pro 14" - M4 Pro, 512 SSD, 24 Gb RAM - 45 AKKUCIKLUS - Több mint 2 év GARANCIA
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Hifiman Deva Pro (Stealth)
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest