Hirdetés

Aktív témák

• .mf

veterán

válasz jano_77 #14787 üzenetére

Lol, miután tegnap a depót takarítva utolsó filléreken átképeztem a legénységet (KV1 két-skilles legénységét be IS7-be, legénység KV1-be), jön az akció :DDD :U
    Mindegy, a felszerelés-kedvezmény jól fog jönni, mert akkor nem átrakom a gun rammert, hanem veszek IS7-re is egyet.

Fel: nem semmi. Épp tegnap egy csatában, miután kinyírták az AMX 13-75-öm, néztem, hogy megy a srác az E4-gyel, és gondoltam is, hogy mekkora ópécsíter ez a tank, nekem is kell majd egy. Erre lebutítják :)) Méghozzá elég durván, már majdhogynem jobb a T30.
    Há' nem tudom, hogy most melyik TD ágat vigyem tovább. Továbbra is kicsit jobban tetszik a tornyos TD ötlete, ott most M18 előtt vagyok (kéne farmolnom zsét :DDD T49-et szerintem megtartom farmolásra, hacsak az M18 nem válik jobban be, mert akkor abba ültetem át a legénységét). De ruszkik sem rosszak, SU100 kifejlesztve, ott a 704 és 268 elég jónak tűnik, s az ISU is üt (csak páncélja nincs). Franciáknál is vannak ütősek, erős frontpáncél és gyorsaság, ott az ARL lenne a következő (S-35-öt megtartom farmolásra)

vhw: nem külön döntögeti el a WG, hanem szerintem egyszerűen a játék mechanikájába bele van építve szerencse-faktor rng-vel, amit az induláskor számít. Olyanokat befolyásol, hogy mennyire találod el a célt, mennyire pattansz, milyen játékosokkal sorsol össze. Szerintem. Akárhogy is nézzük, a 17 győzelem, aminek kétharmadában semmi kimagaslót nem csináltam, csak játszottam a szokott formámban; vagy a 10 vereség, ahol viszont még ha jól is játszottam, top gunt és rengeteg sebzést kiosztottam, akkor is buktuk; én mindkettőt szélsőségesnek, irreálisnak érzem.

Aktív témák