- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Ez szép, grat.
Nálam totál bukta volt a hétvége, szombaton és tegnap mínuszos nap volt, vasárnap egészen jól ment. Azért az előzetes terveim közül volt ami összejött, pl.: nem csaptam szét a billentyűzetet, mert a "leszarom-tablettát" minden nap bevettem még reggel.
Amúgy se a E75, se az E50, se a GWT nem kapta meg a nagyobb ágyút, mert nem jött össze az XP. E75 megkapta lánctalpat és a tornyot, ennyi sikerült vele. Ellenben hál'Isten a Ferdi befejezte a pályafutását, mert meglett a JT-re az XP, persze kredit nincs rá.
Amerikai gépek tették a dolgukat, ment a gyűjtögetés, az orosz vonalat meg parkolópályára tettem, talán egyszer majd megveszem az IS-3-mat, de a németek és az amcsik fontosabbak. Ma eladom az IS-t és az Aladárt, így lesz tőke vagy a JT-re, vagy a Bélára, még nem tudom, melyiket vegyem meg. 3002-et is kéne vennem, hogy az esetleges német med ágra elkezdjek gyűjtögetni, elhatároztam, hogy a német fát teljesen megcsinálom.predator00: akkor jót kezdtél, ott a németek még jók, talán T6-ban van lemaradva a JagdPzIV. Ámbár az amerikaiak is igen élvezetesek azon a szinten, T82 és T49 is remek kis gépek. Franciát annyira nem szerettem arról a szintről, azokat gyorsan átléptem, az orosz T5-gépet meg lebutították azóta, így arról inkább nem nyilatkozok, hogy milyen lett.
ollie: én tegnap akadtam össze az eddigi leggyengébb játékossal, ő volt Löwe-vel a top heavy, felette voltam én a listában E50-nel...végig mögöttem kushadt a nyomorult, kettőt lőtt, abból egyik engem talált el, a másik senkit. A legszebb, hogy túlélte a galád, mert befoglalták a bázist, mielőtt odaértek volna kilőni.
Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest