Hirdetés

Aktív témák

• Atlantis

veterán

válasz Mcray #13921 üzenetére

Ez szép, grat.

Nálam totál bukta volt a hétvége, szombaton és tegnap mínuszos nap volt, vasárnap egészen jól ment. Azért az előzetes terveim közül volt ami összejött, pl.: nem csaptam szét a billentyűzetet, mert a "leszarom-tablettát" minden nap bevettem még reggel. :)
    Amúgy se a E75, se az E50, se a GWT nem kapta meg a nagyobb ágyút, mert nem jött össze az XP. E75 megkapta lánctalpat és a tornyot, ennyi sikerült vele. Ellenben hál'Isten a Ferdi befejezte a pályafutását, mert meglett a JT-re az XP, persze kredit nincs rá.
    Amerikai gépek tették a dolgukat, ment a gyűjtögetés, az orosz vonalat meg parkolópályára tettem, talán egyszer majd megveszem az IS-3-mat, de a németek és az amcsik fontosabbak. Ma eladom az IS-t és az Aladárt, így lesz tőke vagy a JT-re, vagy a Bélára, még nem tudom, melyiket vegyem meg. 3002-et is kéne vennem, hogy az esetleges német med ágra elkezdjek gyűjtögetni, elhatároztam, hogy a német fát teljesen megcsinálom.

predator00: akkor jót kezdtél, ott a németek még jók, talán T6-ban van lemaradva a JagdPzIV. Ámbár az amerikaiak is igen élvezetesek azon a szinten, T82 és T49 is remek kis gépek. Franciát annyira nem szerettem arról a szintről, azokat gyorsan átléptem, az orosz T5-gépet meg lebutították azóta, így arról inkább nem nyilatkozok, hogy milyen lett.

ollie: én tegnap akadtam össze az eddigi leggyengébb játékossal, ő volt Löwe-vel a top heavy, felette voltam én a listában E50-nel...végig mögöttem kushadt a nyomorult, kettőt lőtt, abból egyik engem talált el, a másik senkit. A legszebb, hogy túlélte a galád, mert befoglalták a bázist, mielőtt odaértek volna kilőni.

Aktív témák