- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Mcray
senior tag
Hétvégi összegzés
Ez volt a terv:
"1)-Meg kell vennem (újra) az M4 Shermant
2)-Meg kell vennem az M10-est.
3)-32760 Xp-t kell összeszednem az M10-essel
4)-799 600 kreditet kell kitermelnem.( M10, M4 Sherman, M18)
5) BÓNUSZ: KV-4 árát kitermelni.
6) BÓNUSZ 2: T20-ast húzni (még 45 000 XP hiányzik)A dupla pénzhozamos Tier 5 és 6-os tankokkal ehhez maximum 16 játékot kell mennem. Jó esetben csak 9 játékot.
Vagy
KV-5-tel 11 játékot. Jó esetben csak 7 játékot.
Ebből jól látszik, hogy marhára nem kell majd megszakadnom, csak a 3-mas ponttal, de azzal félek nagyon. Bár ellenfélnek nagyon jó a Wolverine, mindenki állítja, akivel játszom mostanában, hogy fájdalom vele menni...Hát a Francia csodák után ebben kételkedem...Majd kiderül."
Ez lett belőle:
1)Pipa
2)Pipa. Vegyetek M10-est. Fossa a pénzt és szinte ingyen fent lehet tartani! Marha jó
3)Pipa
4)Pipa
5)Pipa, de KV 4 helyett veszek 3 német közepes tankot (VK3002 (DB), VK3001(H), VK3001(P)
6) FAIL. Ezzel sem időm sem kedvem nem volt megint szívni olyan csapatokat nyertem vele...Amit alaposan túlteljesítettem:
7)M18 Hellcat szinte teljesen végig van fejlesztve
8)M36 Slugger Szintúgy
9)23 csatát vezényeltem században tegnap. Ebből 20 győzelem. 1 döntetlen és 2 vereség. Ezt kettőt miattam buktuk el. Félelmetesen benéztem. A srácok 130%-osak voltak, nem miattuk volt.A globális győzelmi arányom a hétvége alatt 59%-ról felment 59.35%-ra. Ebből a század 0.10%-ot számított.
Bárcsak mindig ilyen jól menne a WOT és mindig ilyen értelmes emberekkel játszanék együtt!
Nektek hogy sikerült a hétvége? Remélem nem adtátok fel a sok 10 éves hülyegyerek miatt! Én majdnem feladtam a hétvégét, amikor egyik női klántársam rám szállt, mert azt hitte a Ő szarta a Spanyol viaszt...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest