Hirdetés

Aktív témák

• coolfox76

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Új vagyok itt és a WoT-on is csak tegnap kezdtem. (Most hajtok az M3 Stuart-ért és a T-46-ért) Játék előtt már olvasgattam itt a fórumot, hogy ne menjek teljesen vakon a "nagyvilágba".
    Egy dolog van ami ami zavar a játékban és kicsit itt a fórumban is, az pedig a noob-ozás. Kezdőként nincsenek nagy eredményeim, sem tapasztalatom, így nyilván nem én fogom megváltani a világot. Így is büszke vagyok egy 500 xp-s körömre (ami ötszörözve ugye 2500 :) ). A köreim többségét viszont 100 pont körül futom, mire odaérhetnék valahová, már vagy szinte az összes csapattárs, vagy az összes ellen kimúlt, én meg csak döcögök a pályákon. Remélem ez később nem így lesz.
    Nem tudom, hogy melyik pályán hová érdemes menni, s ott mit csináljak. Olvastam, hogy light tankokkal scoutolni kell, de mit csináljak, ha a csapat többsége, vagy néha mindenki light? Őszintén szólva még a scoutolás is problémás, szvsz amíg nem megyek meddel/heavy-vel addig nem tudhatom, hogy mit is várnak el pontosan tőlem a többiek.
    Az ágyúválasztás is kérdéses nekem. Láttam, hogy néhányan gépágyút raknak fel, engem is végeztek ki így, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy ágyúval jobban tudok sebezni/többet ölök. Melyiket érdemesebb feltenni (általánosságban)?
    Többször kilőttek úgy, hogy nem is láttam, hogy ki lő, max hogy merről. Mit tehetek ez ellen, illetve én hogy tudom ezt megcsinálni?
    Gyenge pontokkal érdemes ilyen szinten foglalkozni úgy, hogy szinte mindenik mindenit mindenhol átlő?
    Na kezdésnek ennyi:)

CF

Aktív témák