- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Cootermain
tag
válasz
D.Orion #13655 üzenetére
Nézd meg a második képet mégegyszer mielőtt badarságokat beszélsz. A torony a Tigrisre néz. Viszonyítsd a két tank és a torony pozícióját és láthatod hogy eltérő a szög, közel 20 fok volt ha jól emlékszem. Ennél többet már tényleg veszélyes lett volna mert így is simán lőhette volna az oldalát, de ugye UFP-t teszteltünk.
Városi harcokban, peek-a-booban pedig pontosan milyen távolságról lövik egymást az emberek? Nem 300+ méterekről céloznak weakspotokra.r1E3S3E7T: úgy tűnik az idővel megszépültek az emlékeim a KT-ról ( fél évig nem játszottam vele ), de mintha régen BL9 nem vitte volna ( kivéve extrém magas roll-t ), T7-es heavykről nem is beszélve, azokat körberöhögtem ha nem tudták hol kell lőni, vagy tudtam rejteni az LFP-t ( tornyot gyorsan pár fokban forgatva sokan mellélődöstek, nesze neked kupola ). Kicsit sok a gyengepont a tankon ha már a torony is csak a névleges 180mm-es védelmet kapja, semmi lövegpajzzsal...
Minden esetre elképesztő vicc lett belőle, semmi előnye nincs az IS3 ellen ezek után, pedig nagy kedvencem volt.
Persze az is lehet hogy elfelejtettem vele játszani, hiszen a (nyilvános) statok nem módosultak. / kár hogy töröltem a régi replayeket, most szívesen visszanéznék egy-két csatát vele /
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vírusirtó topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest