Hirdetés
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
krisss93
aktív tag
válasz
diegho #12487 üzenetére
Hát én a T29-et imádtam, de amíg fel nem raktam nagyobbik tornyot a T32-re majdnem elríttam magam minden csatában, 33%-os winrate-em lett vele állandóan 10-es csatába tett be, (akkor épp szopóágon voltam) és amikor végre sikerül egy jó csatát mennem, 5 killel egyedül maradok 4 tankkal szembe (őket jó le tudtam sebezni azért) hirtelen idegből eladtam (volt rajta 40k xp), és vettem helyette egy tigrist meg egy jagdpanthert (azóta a tigrissel 66%-os winratem van, imádom) de megbántam a döntést, és mivel nemnagyon játszom vissza még nem vettem. (meg most a jp2 és a tiger2 nagyobb prioritást élvez)
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dell notebook topic
- Yettel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 94%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest