Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Djuree #12228 üzenetére
Igen, aki tényleg f2p módon játszik, a credit hiány a legnagyobb hátrány. Nekem legalább is abból van nagy. Meg mivel én leginkább a játékélmény miatt játszok, nem zavar hogy meccsenként átlag 800-1000xp-vel szed(t)em össze a majd 200k-t az IS7-re, nem siettetem a dolgot. Viszont van pár t7-9 tankom amit meg kellene venni (meg most már az IS7 is megvan), ehhez legalább 20m credit kellene és akkor modulokat még nem pakoltam rájuk. Szóval ez miatt lehet majd beruházok egy premium tankba (meg talán 1-2 hónap premiumra is).
A tankok fenntartásával nincs nagy problémám, t9-ig ha már sebez az ember valamit, vesztes kör esetén is minimális a veszteség, vagy null szaldós. A t10 talán már húzósabb, de mostanában keveset játszottam az IS4-gyel, az IS8 jobban bejön.
Aktív témák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest