- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
fsb1000 #1095 üzenetére
Ez a "frag-éhség" jelenség, amivel találkoztál. Könnyebb volt kilőni egy pár HP-ra sebzett IS-3-mat az arty-nak, hiszen ha mellélő, akkor is nagy eséllyel elviszi a splash-damage és máris nőtt 1-el a szám a neve mellett.
Én is megkaptam pár napja az arty-nktól, aki a kisebb med-eket szedegette (holott a heavy-tankjaink nagy része őket lőtte), hogy én noob vagyok, mikor szóvá mertem tenni, hogy talán lőhetné az ellen E-75-ét, a hatos szintű medek helyett. Bizonyságul rá is mutatott, hogy neki a 3-as szám szerepel a neve mellett, míg az enyém mellett csak egy gyenge kis 1-es.
Nem is folytattam vele a kommunikációt, mert nem volt értelme.
A fragra-éhes játékosok azon része, aki nem arty-zik hanem tankba ül, az is képes érdekes dolgokra. Szerintem mindannyian találkoztunk már olyannal, hogy a csomó lövésünkből lesebzett ellenfelet, kilövi egy addig a háttérben megbúvó, passzív csapattárs. Volt már pár érdekes jelenetem, összecsiszolódó tankok, mikor a kedves kis csapattárs azon az áron is igyekszik bevinni az utolsó lövést, hogy fúródik előre, beáll a fegyvercsövünk elé csak övé legyen az utolsó lövés. A TK-im 99%-a így jött össze, hogy pont a lövés pillanatában gurultak elém, teljesen váratlanul. Emiatt már voltam kék is, nem is beszélve a levont kreditekről.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest