Aktív témák

• Dobi 562

addikt

válasz fsb1000 #1095 üzenetére

Ez a "frag-éhség" jelenség, amivel találkoztál. Könnyebb volt kilőni egy pár HP-ra sebzett IS-3-mat az arty-nak, hiszen ha mellélő, akkor is nagy eséllyel elviszi a splash-damage és máris nőtt 1-el a szám a neve mellett.

Én is megkaptam pár napja az arty-nktól, aki a kisebb med-eket szedegette (holott a heavy-tankjaink nagy része őket lőtte), hogy én noob vagyok, mikor szóvá mertem tenni, hogy talán lőhetné az ellen E-75-ét, a hatos szintű medek helyett. Bizonyságul rá is mutatott, hogy neki a 3-as szám szerepel a neve mellett, míg az enyém mellett csak egy gyenge kis 1-es. :) Nem is folytattam vele a kommunikációt, mert nem volt értelme.

A fragra-éhes játékosok azon része, aki nem arty-zik hanem tankba ül, az is képes érdekes dolgokra. Szerintem mindannyian találkoztunk már olyannal, hogy a csomó lövésünkből lesebzett ellenfelet, kilövi egy addig a háttérben megbúvó, passzív csapattárs. Volt már pár érdekes jelenetem, összecsiszolódó tankok, mikor a kedves kis csapattárs azon az áron is igyekszik bevinni az utolsó lövést, hogy fúródik előre, beáll a fegyvercsövünk elé csak övé legyen az utolsó lövés. A TK-im 99%-a így jött össze, hogy pont a lövés pillanatában gurultak elém, teljesen váratlanul. Emiatt már voltam kék is, nem is beszélve a levont kreditekről.

Aktív témák