Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petyus87

aktív tag

válasz nihill #32952 üzenetére

Hali! Sajnos nincs.
    Megtisztelő, de még csak most leszek átlagos játékos. 3400 csatám van, de talán már elmondhatom, hogy kezdem kapiskálni a dolgot. A szerencse is közrejátszott egy kicsit, volt, hogy a csapattársak segítettek ki, a végére már 1 lövés voltam szinte bárkinek, de megúsztam.
    Az a tapasztalatom, hogy tényleg meg kell tanulni játszani vele, mint a legtöbb tankkal is, egyikkel könnyebb a másikkal kicsit nehezebb. (Ha a csapattársak retardáltak esetleg hamar elhullanak, akkor persze ez se segít, mert egy fecske nem csinál nyarat.) Óvatosan kell közlekedni vele, lehetőleg nem egyedül, előre rohanva, nehéz tank/tankok társaságában.
    Nagyon ritka, hogy 6-osok közé dob (gondolom a prémium mivolta miatt), egyedül a kv-1, Churchill I., esetleg a VK 30.01. szokott gondokat okozni (konkrétan sok pattanhat róluk), ha ilyen típusok jönnek szembe, azonnal aranyat töltök. Sokat segített a nehéz repesz páncél, ebben a csatában rengeteg lövés lepergett rólam (2485).
    A célzás javítás/töltés is számít, mert pontatlan, 100%-os legénységgel kicsivel több, mint 3 másodperc alatt tölt, ez azért nagy előny, tényleg érdemes ezekre áldozni, visszahozza az árát. Amikor megvettem 40%-os akcióban volt, megérte, megszerettem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés