Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BsReiki

csendes tag

válasz ollie #196913 üzenetére

"Na látod, erről beszélek, hogy pont azt írta le Stauffenberg, hogy a WG nem manipulálja a játékot."

Igen azt is leírta, meg azt is, hogyha mégis megtenné, tehát manipulálna akkor azt miért tenné! Csak Te ezt már nem vagy hajlandó értelmezni, mert teljesen biztos vagy benne, hogy nem csal a WG.
    Mivel se pro se kontra nincs bizonyíték ezért nem tudjuk, hogy mi a helyzet, most is csak azért írtam, mert már annyiszor kérted, hogy indokolják meg, hogy miért csalna a WG?
    Most egy értelmes, érthető magyarázatot kaphattál volna, ha tényleg érdekelne is a válasz, de téged igazából nem érdekel a válasz, mert TE tudod, hogy NEM csal a WG.
    Szerintem, egy jó választ kaptál erre a kérdésedre, de úgyse tudjuk meg, hogy mit miért tesznek :)

• Gyuri27

félisten

válasz ollie #196913 üzenetére

Csak kicsit.
    Azért a nagy átlagnak szopóroller a folyamat +1 tier.
    Ma nekem pl 1.2 volt.
    És hiába irsz a wg-nek. Kapsz egy sablon szart hogy ez nem számít és nézd meg az mm-ról szóló cikket.
    Csak abba meg nem kellene olyanokat hazudni hogy top, mid, bot fog váltakozni.
    Mert marhára nem.
    És lehet is magyarázkodni meg a wg-t mosdatni.
    Egy: mert valami le van irva és nem úgy van.
    Kettő: azért egy algoritmust 2 év alatt már lelehetett volna programozni, hogy jól müködjön.
    Azaz vagy nem akarják javitani a hibát vagy direkt ilyenre van irva.
    Hiszem, hogy az átlagos játékos statján meglátszana ha a játszott tier egálban lenne az átlagos tierrel.
    Mert marha jó stock tankkal stock legényekkel folyamat 1+2 tierben tolni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés