Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz lacibacsi #143769 üzenetére

Köszönöm a biztató szavakat Lacibácsi, igazán nem is azzal van baj hogy milyen a játék az sajnos mmo és ezzel elmondtam minden(rng, követhetetlen meta, op prém tankok, pályák) nekem ilyen onlineos játék ez az első, vagyis ha mondhatjuk a második a teso után (wows).
    Itt az időtényező lesz az ami hibádzik egyre kevesebb ami jut majd rá. Mióta is megy ez a szekér 6-éve, már ez is nagy szó, a játékos közösség pedig apad a kezdetek óta ahogy olvasom a fórumban a hozzászólásokat.
    Persze mindig lesznek olyanok mint én akik belecsöppennek (éppen tavaly volt nagyobb szabadidőm és akkor kezdtem bele a wows-ba a wot-ban pedig mentem pár kört, és mondtam magamnak, hogy hát ez nem nekem való :DDD túl gyors, kamikaze inkább a wows. Lassabbak a hajók van idő tervezni, bár ott is nem ritka a 15/1.
    Csak beszippantott, a játékmechanika ügyesen okosan van megtervezve, 5-6 tierig nagyon hamar eljut az ember utána kell a tapasztalat. Véleményem szerint az 5-6 még most is a dühöngő :D .
    A stug küldihez a light-nál, a med-nél, a heavy-nél is csak a három utolsó hiányzik pont ugye a legnehezebbek.
    Általában akkor szoktak teljesülni, mikor nem koncentrálok rájuk csak meglepődöm a garázsban hogy teljesítettem.
    Szóval olyan öregesen haladgatok meglátjuk.

• Dr.Én

veterán

válasz lacibacsi #143769 üzenetére

én most a T28 HTC-rte vagyok ráfeküdve....
    a páncélvadász és az arty rész nagyon hamar sikerült ...a közepes tankokkal annyira nem haladok oly szépen..a heavy vonalon is 4 küldi hiányzik már csak...light vonal nem az erősségem :B
    és azt mondom hogy egész könnyen megy..ma heavy-s küldiknél zsinórban kettő ment egymás után...Az E75 oltári nagy segítség benne...bitang jó tank :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés