- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
notika77 #142677 üzenetére
Én az Obj.261-gyel próbálom megcsinálni. Eddig kb. 6-7 alkalommal sikerült 3500k-t "összestunolnom". Sajnos azonban ez önmagában kevés volt eddig, vagy nem sebeztem mellé eleget és azért nem lettem első, vagy éppen hogy elveszítettük a csatát és hiába voltam magasan első a saját csapatomban, ha összességében ez édeskevés volt. Egyébként olyan pályákon a legesélyesebb, ahol csapatostul jön az ellenség, mert ott egyszerre tudsz stunolni/láncolni 2-3, akár 4 tankot is egyszerre. El Halluf, Malinovka, Murovanka, Westfield nagyon bejövősek erre a célra.
-
szbalogh
addikt
válasz
notika77 #142677 üzenetére
Úgy látom sokkal hasznosabb ha sűrűbben tudsz lőni, mint ritkán de nagyot. Pont ki kellvárni amikor felderítik az ellent aztán meg mellélőni, hogy csak kábuljon. Úgy látom erre jobb a pontosabb és gyorsabban töltő arty. Bár az igaz, hogy szinte alig vagyok low tier és alig van nehéz tank is.
De ha tovább is megyek a 8-as arty elég kell hogy legyen a nagy ágyúval. Minden esetre kell a free xp az alap ágyút hamar átlépni.
Még csak a T-55 spg-15-nél vagyok de ide egy hét alatt jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest