Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diarmand
senior tag
válasz sequator #99807 üzenetére
Nem csak 10-es tankba jók azok a legények, de az akciós átképzésig vagy a céltank kifejlesztéséig valahol tárolni kell őket. Beszűkült képzelőerőre utal, ha nem tudsz a saját játékstílusodtól különbözőt elképzelni.
Hát ez így elég érdekes. Alapból tízes tankba jók, de semmi skilljük nincsen. Ha meg másba pakolod és csak creditért képzed, akkor lesznek 90%-osak ugyanúgy nulla skillel. Megéri? Még hetes tankba (vagy már hatosba se) se raknék 90%-os nulla skilles embereket, mert nincs értelme, nemhogy nyolcas//kilences vasba. Ha meg aranyért képzed, majdnem ugyanott vagy. Fullos alapskill, de full csupasz legénység. Kérdésem ugyanaz. Megéri?
Ha meg ötös/négyes tankba tennéd, de nincs hol tárolni, akkor nincs is értelme tárolni. Azokon a tankokon hamar túljut az ember, így bőven jó bele a 75%-os és majd azt továbbvinni.
Szóval ez nem beszűkült képzelőerő, csupán én nem szeretem magam sz*patni ilyen butaságokkal.Természetesen ha mentél ezekkel az emberekkel sok-sok csatát a domination módban, akkor strornó, bár a mondandódból nem ez derült ki szóval még mindig áll a fenti. Nem kell bedőlni ennek, haszontalanok azok az emberek ha nem játszottál száz meg ezer csatát dominationban.
(#99824) Kean_Sorbo
Gratulálok a győztesnek szbalogh-nak!
Legközelebb nem adom magam ilyen könnyen -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #99840 üzenetére
Asszem itt lesz az idő kifullozni a SU101-et
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #100154 üzenetére
Mineson, egyszer egy kiságyús - még a nerf előtti - wattafakE100 a csata elején beírta, hogy fuck e100, i load gold . Szal az E100-at biza nem viszi
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #100205 üzenetére
Azért az nem fordul elő olyan sokszor
(#100204) MCGaiwer Melyik fájlt kell megnyitni? Próbáltam az xvm nevűeket, de nem nagyon akarja a jót.
-
Diarmand
senior tag
Sajna nem akarja bevenni az XVM.XC-t sem. Valami gáz lehet az xvm-mel nálam. Lehet újrarakom.
-
Diarmand
senior tag
válasz mrszitya #100240 üzenetére
Pontosan ezért nincs értelme az utolsó ezer csatát nézni. Manipulálható.
Sokkal inkább megéri kicsit végignyálazni, hogy egyes tankokkal mit tud és ehhez semmilyen WNxxx nem kell, csak egy feltelepített játék. Pl mennyit spotol? Emlékszünk dfsz-re ugye? Konkrétan a tankjai 5%-val volt képes 0,6 spotolt tank/meccs arány fölé menni, ami rettenetes érték. Mégis egész jó Wn8-a van, de világosan látszik, hogy csapat nélkül, egymagában képtelen meccset eldönteni, nincs meg hozzá a képessége. Most akkor ő jó játékos? Vagy hogy meglövi e valaki a kétezret T8/9-ben?
Minden statisztika, ami alapján el lehet dönteni valakiről, hogy milyen játékos, ott van magában a játékban a session stats fül alatt. Nem kell ehhez WN8. Már ha klánba való jelentkezésről beszélünk, de ez valahol igaz a random játékra is, mert sokszor szopjuk be mind, hogy WN8 alapján elvileg jó játékosok úgy halnak meg, hogy az a tomatok szégyenére válna, aztán meg les mindenki, hogy oda a 95% győzelmi arány LEL.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz Szepi1979 #100330 üzenetére
Van, kettő is. Vagy aranyért képzed vagy átképzed más tankba, de nem választasz nekik skillt, így mikor mennek a RU-ba, akkor a fel nem használt xp-ből pótlódik a hiányzó pár ezres a 100%-hoz, vagy adsz neki skilleket, de akkor 90-ről indulnak. Amúgy nem olyan nagy probléma az, hogy négyből az egyik ember 90%-on kezd. 20 csata azt behozza. Persze nyerni sem árt
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #100336 üzenetére
Csak mondtam egy számot, hogy érzékeltessem, nem olyan sok kivárni azt.
Bár utánaszámolva, ha csak duplázza az ember a tankot és van prémfiókja, szerezzen mondjuk 1800 xp-t duplázva, ami 600 alap xp. Így csak 21,67 nyertes duplázós kör kell hozzá, szal nem is tévedtem olyan sokat
De mondom, nem kell annyira ezen görcsölnie senkinek. Vagy aranyért képez, vagy nem, akkor meg úgy is ki kell húzni a legénységet 100%-ra. A CDC-ben amikor három napra megvolt 75%-os legényeket indítottam és max 60 csata alatt százasak lettek.(#100338) szbalogh Az alap képzettség 90%-ról meg pillanatok alatt felmegy 100-ra.
Ezt mondom én is.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #100365 üzenetére
Lottó ötösöm lenne, ha fogadtam volna arra, hogy ezzel fogsz előhozakodni, hogy x éve nem volt ennyire feltűnő.
Nem fogom visszanézni az archívumot ez ügyben, de hidd el nekem, legalább ennyi sírás volt pont a hülyék miatt, mint most. Régebben más wotos fórumokat is követtem és ott is ezen ment a fő rinya. Szóval de, évekkel ezelőtt is ez ment már és ugyanennyire feltűnő volt.Más. Most volt egy meccsem, ahol egy picit gyengébb T54-ünk ráment az artykra, fel is spotol egyet maga előtt százötven méterre, de nem megy arrébb csak lövi. Persze mellélő. Mire betölt, kilövi az arty. Beírom, hogy ej fiam, de hülye vagy - előtte figyelmeztettem, hogy lesz szíves NEM megállni ha artykért megy -, erre mit ír vissza? Na mit? Nincs hatodik érzéke Tanulság: csak akkor tudod hogy látnak, ha villan a lámpa, egyébként a nyílt mezőn is nindzsa vagy
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz adamgreen #100394 üzenetére
T28HTC ruszki módra. Az ágyúja jobb lesz, pontosabb, jobb RoF, jobb pen (feltéve ha az nem a prém átütés, mert asszem a T28HTC-nek prémmel ennyi), bár a célzásidő szovjet módra kicsit ratyi. Hasonlóan lassú lesz, viszont a talajellenállása két esetben is jobb, ellenben a kupoláját mint gyenge pontot nem fogja tudni elrejteni, mint a T28 és páncélban is gyengébbnek tűnik. Sima klóntanknak néz ki, a rosszabbik fajtából.
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz sebijani1982 #100427 üzenetére
Ha nem ment vele, akkor nem jelenik meg a listában, még a hivatalos oldalon sem. Szal ha nem tévedek, akkor ezen az úton módon nem kiszűrhető. Akkor már inkább egy élő felvétel a garázsról ami skype-pal pikk-pakk megoldható.
(#100428) Bingisz
Aztakurwa
[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz BR-Steel #100655 üzenetére
Ismered a Wotreplays oldalt? Vajon az ott fent lévő replayek közül hányszor huszonkilenc ember járult hozzá, hogy fel legyenek téve azok a csaták, amikben ők is szerepeltek? És vajon mennyi büntetőeljárás indult ezek miatt?
Nem akarlak megbántani, de merő baromság amit írtál. De adok egy másik indokot, amiért mikron drága kitakart mindenkit. Nézd csak vissza a hozzászólásait, hogy vajon hány képen fogod megtalálni a játékbeli nevét. Elárulom egyen sem. Még a csapatot is kitakarja, nehogy kitaláld ha netán te is abban a csatában voltál.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #100681 üzenetére
Nem mindenki jár Audi Batchattel, lakik kacsalábon forgó palotában és jut minden ujjára egy-egy E100
-
Diarmand
senior tag
válasz Stigma.HC #100729 üzenetére
Őőőőőőőőő szégyen gyalázat de egy helyben álltam. Egy batchattel
Sand Riveren spotoltam középen, már vagy 3k spotnál jártam, mikor kiszedtem egy oldalt, a buckákon rohamozó kiswaffent, majd elbújtam a közeli szikla mögé, bár már akkor sejtettem, hogy ez a kis mütyür szikla nem véd meg három arty össztüzétől, bár elég volt egy is
Utólag persze egyértelmű volt, hogy ha elfutok sosem találnak el... -
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #100770 üzenetére
Engem ne említs, hisz amit küldtem, abból semmi nem került be
Ezt viszont kiemelném
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodás -
Diarmand
senior tag
Én nem tudom mit vagytok úgy oda ezen a soft cheat dolgon. Én is csináltam már, hogy véletlen haverral ellenkező oldalra kerültünk, én E100-zal, ő E5-tel és megkért, hogy lőjek már rá lepattanókat a küldetéshez. Nosza töltöttem is az AP-t és lőttem nagy bőszen a tornyára a 750-es pattanókat.
Sőt, egyszer egy piroska E50M-et kértem meg a túloldalt - miután sehogy sem bírta beütni a beforgatott E100-mat -, hogy lövöldözzön már még egy kicsit hagy legyen meg a blokkolt sebzésem, majd ha megvan, jutalmul kiszedhet. Valamit valamiért alapon hagytam hogy kilőjön miután meglett amit kértem, persze nyerésben voltunk, amúgy nem hagytam volna.
Lényeg a lényeg, az, hogy ts-en összeszámolsz valakivel és netán egy csatába, de különböző oldalra kerültök, alaposan meg tudja dobni az aktuális küldetés sikerességét, a megfelelő tankokkal persze. Mindössze egy minimális ész kell hozzá, hogy ne feltűnően segítsetek a másiknak és erre a WG a büdös életben nem jön rá, mivel egyrészt okosak lesztek, másrészt maximum bejelentés alapján nézi meg ezt, nem fog napi több ezer replayt végigszecskázni soft cheaterek után kutatva.
Szóval nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, csupán ne AFK-zz be egy addig aktív Löwével, hogy a haver Cromwellje kétszer kigyújthasson, mint a két utolsó tank a játékban. -
Diarmand
senior tag
válasz nyunyu #100805 üzenetére
Problema az, hogy az E75 meg mindig tul lomha ahhoz, hogy mindig pontosan tudd forgatni a varhato loves iranyaba
Ez tetszik. Pont az E75 az, ami úgy forog, hogy ha nem érkezem rá megfelelő sebességgel batchattel, akkor képes utolérni és nem tudom pontosan oldalba lőni. Szal lassúnak kicsit lassú az E75, de a súlyához képest (és akkor a többi T9 nehézhez képest is!) kimondottan agilis.
(#100807) h1mpi Valamit benéztél akkor, fogyócikkek, esetleg, kilőttek/nem lőttek, aranylőszer, bármi más... ne legyen már megint az, hogy mert valamit nem értesz, akkor biztos jött a ninja nerf Ugye tudod, hogy ez flame-nek minősül?
-
Diarmand
senior tag
válasz h1mpi #100819 üzenetére
Topikszabályok:
Ha valamit nem értesz, nem tudsz, kérdezz bátran, szívesen segítünk.
Bármilyen, csatával kapcsolatos kérdéshez kérünk, csatold a replay-t, ha lehet!
A topikban FLAME-nek minősül ezért kerüld:
az artyk nyakló nélküli szidása
összeesküvés elméletek
ide tartozik a rejtett buff/nerf, a WG általi MM/RNG manipuláció összes fajtája
A topicban OFF-nak minősül, ezért az OFF topicba posztold
jónapom/rossznapom volt
káromkodásTájékozódj, mielőtt megpróbálsz nagyfiú lenni. Mellesleg nézd meg csatavégi összesítőt, ha nem érted ami előtted van...
-
Diarmand
senior tag
Nincsenek már kimondottan csak spotterek, akik kizárólag a csapatra lennének utalva, ugyanis a mostani úgymond spotterek, olyan damage dealerekké váltak, hogy öröm nézni. Esetleg a kínai vonal három tankjára lehet azt mondani, hogy oké, ők nincsenek ott annyira OPságban a többi könnyű tankhoz képest.
De komolyan, nézzünk már szét! Ott vannak a franciák, a 12t überállat, a 1390-nel ha figyelsz, akkor 1500-at lősz átlagban és még emellé spotolsz is, de még a 1375 is jól játszható ha valaki odafigyel. Na és a többi? Chaffe? T37? Bulldog? Ru251? T71? T54 Lt? Sorolhatnám az összeset, ugyanis nincsenek ezek ráutalva semmire és senkire. Olyan tulajdonságaik vannak, amikkel szarrá lövöd magad meccsenként, ha meg mégsem, akkor fogod és betöltöd az aranyat, onnantól meg nem vagy más, csak egy hiperkönnyű közepes tank.
Szóval nagyon el van túlozva ez a jaj a kis spotteremmel rá vagyok utalva csapatra, mert ez így, ebben formában hülyeség.
Az is enyhe túlzás, hogy a sok siemka nem tud neked mit összelőni. Ha nem hülye helyre mész, akkor igenis több ezer spotsebzéssel jössz ki meccsekről ha legalább hetes skóttal mész.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz zozyk #101211 üzenetére
Vannak topicgazdáink, ők elvileg kiszedhetnék azokat a hozzászólásokat, amik nincsenek hasznára a szakmai topicnak és nem mellesleg flamet generálnak...
nyunyutól és 04ahgy-től elnézést kell kérnem, mert valóban jobban lenerfelték a Hellcatet, mint hittem, utánanéztem a dolognak. Mea maxima culpa
-
Diarmand
senior tag
válasz jozefgucci1 #101402 üzenetére
Nekem lesz Obj. 263 bibibíí Már nagyon várom
Én szívesen kipróbálnám a WTF E100-at is. Biztos nehéz az, hogy amint lősz szinte egyből villansz is, de az ötös tár Jagdtiger ágyúból azért ott van
-
Diarmand
senior tag
válasz szbalogh #101411 üzenetére
Úgy könnyű Bár a hetestől már új modulok jönnek, max a motor az ami egyezik pl a T44-gyel. Legénységem hálistennek nekem is van a Su100Y-ból, ha nem lennének bele sem kezdtem volna
(#101410) jozefgucci1 Mondtam már, hogy leszel szíves nem kibeszélni a személyes dolgainkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest