- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #109646 üzenetére
Az M103-at is kihúzza?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #109646 üzenetére
10 mi felett?!?
Amúgy ez nagyon durva! Nagyon ráérhet az illető. Kicsit irigylem, de csak kicsit.
Azt, ha vkinek úgy segítenek, hogy szakaszban támogatják, olyan tankot visznek, amire szüksége van, vagy lövik a spotját, ok, de hogy más húzza ki......hmmmm.....lehet elgondolkodom ezen én is akkor. -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #109557 üzenetére
A Sok chatban az agyára ment..
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #109557 üzenetére
A hasonló h.sz-ekbe fulladtam bele
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #109535 üzenetére
Ilyenkor meg sem varom a meccs vegi ertesitot *, meccs kozben megy a bot report.
*: Kene ra valami mod, ami automatikusan reportolja a top tankokat, akik a sajat szintjuk 3/4-et sem birjak osszeloni a kacsakra.
Valoszinuleg 3 meccs alatt elfogyna a napi 10 report -
Dr.Én
veterán
válasz
jozefgucci1 #109535 üzenetére
Éshogy az ember ne huzza fel magát, ez csak játék.....
-
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #109531 üzenetére
Éppen tegnap volt egy csatám a végtelen sztyeppén, ahol anyáztam egy VK 30.01.P-t, aki normál csatánál a bázis mögé húzódva tekergette a fejét és nem csinált semmit. 27 k csata volt mögötte, 128 WN8-cal és 45% WR-rel. Azt hittem bot (ami még igaz is lehet), de a végjátékban négy killt, meg vagy 1800 sebzést csinált. A csatát elbuktuk, de ő lett a top sebző a csapatban! Ilyenkor azon gondolkodok, hogy ha ilyen eredményre képes, akkor a mutatói miért olyanok amilyenek!? Persze lehet, hogy ez volt élete csatája, aminek a nyomába sem ért idáig és soha többé nem lesz neki ilyen....
A kékülés gyakori téma itt. Ha valakit érdekel egy kis adalék, akkor elmondom, hogy tegnap bekékültem. Az utóbbi napokban többször kerültem "idegállapotba" és osztogattam egy-egy figyelmeztetést a rászorulóknak. Ilyenből nem szokott baj lenni, de elfelejtettem, hogy Leopard-ban ülök és az ujjam odaragadt a bal egérgombhoz, aminek következtében a tisztelt csapattársam kapott hat sebző lövést. Nem múlt ki szerencsére (akkor instant bann járt volna), de a nevem azonnal kékült.
A lényeg: 12 csata és 19 kill kellett ahhoz, hogy eltűnjön a törpike színem. Azt gondolom, hogy nagyon olcsón megúsztam. (Így viszont volt 12 csatám alacsony tier-ben. MS-1, T1, T7Car... Csupa nosztalgia)
-
Dr.Én
veterán
válasz
jozefgucci1 #109531 üzenetére
Nem is nagyon akarok tova menni, mág majd pár ágon indulni...aztán majd bízok.abban hogy fejlődés lesz! 1200 csata körül járok...
Van pár pálya amit elég jól.ismerek..ott jobban megy a csata... -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #109005 üzenetére
Hvg-s klán! Király. Indítani kelle egyet.
-
Lanash
senior tag
válasz
jozefgucci1 #108896 üzenetére
Szívesen tanulnék Tőletek az új klánba.
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108880 üzenetére
Ne hergeld, mert prém tag , és letilt a csába..
Amúgy engem is érdekelne..Most, hogy Emre, meg Szecska kilépett, vége is a dalnak?
Szegény Tomika.. Pedig treníroztuk, odafigyeltünk rá, a legjobb csatákba járattuk, csak goldot használhatott, hogy bekerüljön, erre feloszlik... -
h1mpi
félisten
válasz
Majd felnézek az SG fórumra ott úgyis minden kiderül
-
jr1994
addikt
válasz
Én is tudtam hogy valami van, csak konkrétan a megszűnés volt új.
Átvertetek konkrétan még nem is oszlottak fel, már azt hittem. De tényleg csak idő kérdése.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #108857 üzenetére
És mi az oka? Tök sikeres klán volt.
-
emre
veterán
válasz
Nahát, nem gondoltam volna hogy eddig is bírják nélkülem.
És vajon mi lesz utána? A Huns után is elég gyorsan megszületett az új klán.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
-
h1mpi
félisten
válasz
Április 1?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108815 üzenetére
Mész partizánkodni Nodobuyához?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108772 üzenetére
Szomorodjanak meg... Hogy csak klánoknak lehet..
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #108764 üzenetére
Igen én is ezért "támogattam" őket, hálás vagyok, amit csinálnak évek óta. A nagyobb tárhely esetleg a képeknek jól jön, volt amikor törölnöm kellett már. Ignorálni én se fogok senkit, mert elveszti a fórum az értelmezhetőségét, ha egy-két hsz kimarad.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #108757 üzenetére
Melyik kampány?
HGyu
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108764 üzenetére
Na, lehetnél még akár topicgazda is, nem??
-
galervin93
addikt
válasz
Nekem három artyt Ruinbergen adott be, Bulldog T10-ben... 15-3-as vereség sebeztem 600-at, benne voltam a top5-ben... Hagytam is...
-
Enzolord
addikt
válasz
Az a titka, hogy nem próbálod meg lőni, hanem lerammolod a rákba..
És nem fog pattanni.. -
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #108672 üzenetére
É ha látom, hogy van a másik oldalon T49 a CDC-vel megyek valahova máshova, ahol nem tűnhet fel
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #108651 üzenetére
A 7/1-det ígyis-úgyis ki fogod fullozni, akkor pedig most megéri haladni vele, amikor "kapsz" is érte valamit. Te is olyan vagy akinek fontosak a célok a játékban, na ez pont egy ilyen cél.
Gondolj bele február 15 után majdnem minden topiclakó itt fog tobzódni ki, hogy halad, mi a baja-nyűgje, és Te ebből mind kimaradsz mert nem kapcsolódsz a kollektívához, mert: "Annyira nem érzem azt a tankot ."Biztos vagyok benne, hogy feltalálod magad a 7/1-del is, a tudásod megvan hozzá.
Full stoccként tényleg szar de, ha én tudok játszani 1600-as avg. dmg. mellett az 50120-al, akkor emelt fővel kell fejlesztened a centit.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #108647 üzenetére
Szerintem feküdj rá, Neked is van prémfiókod, így kigrindelheted az AX-et. Nem lesz kiemelkedő az FV4202P, de viszonylag egyszerű küldetéssel megszerezhető, és semmiképp nem hátrány egy VIII-as prém a garázsban. Most itt feladnád a finishbe?!
-
válasz
jozefgucci1 #108647 üzenetére
nem én voltam
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108487 üzenetére
Hol a bánatban dolgozol, hogy zöldhasúval fizetnek?
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #108479 üzenetére
Nekem volt 2db Nvidia kód 2000/db
egy JG kód 5ezer
E-25 akcióban 6-7ezer?
T28E 3ezer
meg talán 1-2 alkalommal rémlik ilyen 1k gold tétel.ennyi
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108484 üzenetére
Ez forintban vagy euróban van kifejezve?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108479 üzenetére
Azért ezt el is ihattad volna..
Én ki sem merem számolni.
De 2 kiló fölött van jócskán.. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
jozefgucci1 #108370 üzenetére
Attól még a kapitányunk marad, kapitány
-
h1mpi
félisten
válasz
Ezt becsülöm is csak ilyenkor sz@r a másik oldalon lenni
Amúgy TE pont nagyon jó topic gazda voltál, mert szerintem úgy értelmezted a szigort, ahogy kell. Engedtél kicsit, de ha kellett moderáltál. Most viszont alig lenne dolgod, mert a szabályok végre megfelelően lettek definiálva a topicban és nem számít OFF-nak, ha az ember a játékkal kapcsolatosan posztol ki dolgokat, akár alacsonyabb tierből.
-
Enzolord
addikt
válasz
A kapitánynak igaza van..
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #108361 üzenetére
Én tudom, hogy egyedül vagyok a 100 ellen, de nembaj azért nem állok be a sorba, hogy jó fejnek tűnjek. Tudom, hogy itt a 99% utál, de nem baj nem érdekel.
Topic gazda se itt és se máshol nem leszek, mert nem is vállalnám egy olyan közösségben, ahol más a nézet, mint az enyém, illetve voltam már moderálva is párszor és ez is kizáró ok, úgyhogy áldásom Emrére, legalább ami nem tetszik Neki azt törölheti
Amúgy Nekem semmi bajom vele... eddig sose volt, de 1 nap alatt kétszer szólt be, ezt nem tudom mire vélni...
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108361 üzenetére
Nem akarom én is bevédeni Emrét, mert végén én is nyaller leszek, mint Te.. De hát ezt tudtuk eddig is..
De az tény, hogy jól ki lehet jönni vele, érti a viccet is.. csak nem szereti..
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #108146 üzenetére
A hatalom hálójában..
Hogy on is legyen, akinek megvan, mi a vélemény a kilences francia táras medről?
Most készülök megvenni, és érdekelne, hogy ki milyen felszereléssel, legénységi képzettségekkel, és hogyan használja! -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #107729 üzenetére
Monygyonle5!!!
-
DaveHutt
őstag
válasz
jozefgucci1 #107718 üzenetére
T62a sztem. Az a toronypáncél olyan paraszt hulldown lehetőségeket rejt magában, hogy nem hiszed el, amíg nem látod. Tier 10 TD-ket pattint, volt már hogy miniheaviként használtam.
Egyébként a gunstatjai is kicsivel jobbak. Épp annyira, hogy 140-be átülve megérzed.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
Nekem még csak az object van meg, a frontja jobban döntött mint a t62A frontja, tornya gyengébb de meglepő dolgokat pattint. Gyorsabb, de modulérzékeny, kb mint a Cromwell. Imádom, szerintem az egyik legjobb tank amivel valaha játszottam. A T62A viszont szebb
-
Jolet
őstag
válasz
a t-62 erősebb és lassabb hangyányit, de nem annyira modul érzékeny
nekem a háromból legjobban a 430 jön be, de szopat vele a wg, alig hagy nyerni -
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1 #107699 üzenetére
Mindenképp!
-
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1 #107664 üzenetére
De hát miért?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
jozefgucci1 #107358 üzenetére
- Ha találkozik két ellenséges T-54 melyik nyer?
- Amelyik hamarabb tölti a goldot. -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #107358 üzenetére
oda tetted magad rendesen! gratula
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jozefgucci1 #107364 üzenetére
Van értelme az összefoglalónak?
De az élő példa, hogy nem olvassák az emberek még ezt sem, mi lehet a fórum szabályzattal, a teljessel? Bele se merek gondolni
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jozefgucci1 #107359 üzenetére
Nem átlagos csata de ahogy érzed. Viszont legalább ON, nem ugy mint 1-2 masik hsz....
-
vhw
addikt
válasz
jozefgucci1 #106839 üzenetére
Már megint kitiltás volt?
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #106820 üzenetére
Persze, hogy érdekel!
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #106810 üzenetére
Randomba kellene.
-
fradi81
veterán
válasz
jozefgucci1 #106807 üzenetére
Az már megvolt, a kitéríthetősége tényleg jó. De a bc-nek még jobb lesz egyszer majd ha eljutok addig
-
Jolet
őstag
válasz
jozefgucci1 #106598 üzenetére
GR372-48F3Z-F3DMT-UVY49
-
emre
veterán
válasz
monnyon le
-
h1mpi
félisten
válasz
Nem! Arra kell ráklikkelni
-
Jolet
őstag
válasz
jozefgucci1 #106539 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #106491 üzenetére
Semmi gond.
Legfeljebb megkérdezem Diarmand-ot is mi a véleménye a dologról. -
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #106407 üzenetére
Na jó, ez igaz. Vissza kellen rakni az off-ba, ahogy írjátok.
Most végeztem az E50M ággal és késztetést érzek ezen írást olvasva nekiugrani annak a britt tanknak.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #106407 üzenetére
Ahogy írtam szerintem nagyon jó jellemzés volt a tankról. Név nélkül vissza lehetne másolni, mert nagy segítség a tankkal nem boldoguló embereknek.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #106403 üzenetére
oké köszi!
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1 #106063 üzenetére
Kösz, de nem!
-
tsiga18
tag
válasz
Prémium és arany nélkül meg is venném legénységhúzásra.
-
adamgreen
senior tag
válasz
Nem tudom hogy sirjak e vagy nevessek
-
zozyk
addikt
válasz
jozefgucci1 #106005 üzenetére
Ahogy érzed...én másképp látom,de nem vagyunk egyformák.
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1 #105994 üzenetére
Én az utóbbi hónapokban kezdtem el igazán élvezni a játékot. Tier2-10-ig van egy rahedli tankom, mindenféle típusból.
A T55A küldetéseket úgy ahogy feladtam, legalábbis nem görcsölök rá, a szükséges 20 tokenből 13 megvan, de mindegy. Ha épp valami pont sikerül akkor örülök, de nem izgat az sem, ha nem sikerül. A TD15 megcsinálhatatlan nekem, a könnyű tankos küldetésekből egy csomó hiányzik a HT15 meg az MT15 nem sikerült kitüntetéssel, de pihentetem az egészet, bár tény, hogy jó lenne, ha meglenne a T55a. Valaki igazán megcsinálhatná helyettem...
Kifejlesztendő tank sem nagyon van, ami úgy érdekelne. Egyszerűen csak élvezem a játékot a Leo1-el, meg az M41 WB-vel, vagy amivel épp kedvem van. Meg néha megyek pár kört valamelyik T8-as prémiummal, hogy azért legyen credit is. A brit arty TOT alatt pedig az FV304-el mentem rengeteget, de csak azért mert vicces volt és nem az 1,5 szorzó miatt. Nem is nagyon figyelem, hogy leduplázzak valamit egyszerűen csak csatázok valamivel, amivel épp abban az időpontban kedvem van.
A mostani akció: nem kicsit túllőttek a célon ezzel a 30k arannyal. Ha 15k arany lenne akkor nem sokat haboznék, mert az még elviselhető lenne, meg abból vennék féléves prémiumot. De 30 k arannyal azért nehéz mit kezdeni.
-
Jolet
őstag
válasz
jozefgucci1 #106005 üzenetére
na pont így gondolom én is.. nincs az az isten, hogy elölről kezdjek szopni egy új játékkal főleg, hogy semmiben se jobb
az új cseh tízes egy állat jó tank lesz, ha így marad bőven jó motivációnakjagada: pedig abban van benne szerintem
-
zozyk
addikt
válasz
Van alternatíva....
-
DaveHutt
őstag
válasz
Nem lehet, hogy csak te fáradtál bele? Anfield, Circon, Foch tolja a tartalmat rendesen (Quickybabyről és Jinglesről nem is beszélve, de őket nem tartom olyan jó játékosnak), szinte minden nap van mit nézni, ha éppen nem játszok.
-
h1mpi
félisten
válasz
Szerintem ez is csak egy ugyanolyan játék, mint bármi más. Egyszer megunod és monoton lesz.
-
válasz
jozefgucci1 #105984 üzenetére
Na most erősen gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e.
Mondjuk nem tudom mit kezdenék annyi arannyal.
-
h1mpi
félisten
válasz
Azért van ilyen troll csomagban, mert különben mindenki venné. F2F-ben nem tudják belőni egymást
-
adamgreen
senior tag
válasz
Vicc
-
jr1994
addikt
válasz
Úgy tűnik tavaly nem fogyott elég a játék legelbaszottabb tankjából
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105910 üzenetére
legénység képzésre mennyire lehet használni? még nem indultam el a Brit nehéz vonalon és arra esetleg használható lenne?
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #105874 üzenetére
Már nem költök a játékra, max prémet
(#105873) bodry123: megérte, mert nekem az IS6 ingyen se kellene. Akkor már inkább a WZ-111.
Amúgy kb. akkor kiszámoltam és 5-6e Ft-ra jött ki a tank ára.(#105875) grizlisandor: fagyást minden modra
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1 #105866 üzenetére
De hogyha józan ésszel az ember ezt is végiggondolja. Minek vegyen olyan dolgot pénzért, amit creditért is meg lehet venni? Arra gondolok, hogy a Cromwell B és a sima Cromwell taktra ugyanazt tudja, leszámítva a credithozamot, meg azt, hogy képezhető benne más tank legénysége is. És ezért meg némi aranyért, meg prémium időért kifizetni 10 ropit, eléggé meggondolandó. Ha valaki tényleg sokat SH-zik akkor OK lehet, bár a tier6 azért olyan sok creditet nem hoz, még SH-ban sem. Ha nem lenne csomagban akkor azért könnyebb lenne a döntés, de biztos beteszik majd valami horribilis csomagba.
Én most egyedül a fél éves prémium időért fizetnék.
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #105861 üzenetére
Quan-Chi : minden betűddel egyetértek. Nekem mégis nagy kedvencem, pedig nem vagyok mazochista hajlamú.
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1 #105851 üzenetére
Azért a T-34 is szokott olcsóbb lenni.
A tegnapi francia arty-n gondolkodtam el elég erőteljesen, csak aztán hála istennek győzött a józan ész és nem vettem meg. A mai akció teljesen hidegen hagy, az amcsi nehezekkel nem nagyon játszom, megvan a T-32, de még egy kört sem mentem vele.Én szeretem a Jt88-ast. Leginkább az újratöltési idő miatt tetszik, folyamatosan szórhatom a népet ólommal. És még viszonylag normális a penje is. A credithozam pedig magáért beszél. 50000-et simán lehet vele keresni alap accounttal is.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
jozefgucci1 #105857 üzenetére
JT88
talán a legalacsonyabb játékélményt nyújtó tankok egyike, pokol vele minden perc
-
válasz
jozefgucci1 #105857 üzenetére
Type 59-em is van, tényleg nagyon jó.
-
Chris0321
veterán
válasz
Nekem van T34-esem, én is ingyen kaptam de én nem érzem annyira rossznak pedig a buff óta még ki sem próbáltam mert most hanyagolom kicsit a játékot. Természetesen a medekkel nem lehet vele együtt menni mivel heavy és ezt soha nem is próbáltam de a többi heavyhez képest nem érzem lassúnak. Amire emlékszem, hogy egy csatában például az E-75-ösünket hagytam ott a T34-esemmel aki mivel látta, hogy nem tudja velem tartani a tempót megkért, hogy ne lőjem ki az utolsó tankot, hogy meglegyen neki a Top Gun. Nem volt túl jó játékos az xvm szerint de mivel ott harcolt mellettem láttam, hogy elég rendesen odatette magát és neki is köszönhető volt, hogy legyőztük az ellenfelet azon az oldalon így meghagytam neki.
-
válasz
jozefgucci1 #105854 üzenetére
Nekem van mindkettő, szerintem a T34 sokkal jobb. Nagyon kevés a Super Pershing 171-es penje. Amúgy meg ahogy meglátja valaki az SP-t és nem túl jó játékos, máris tölti a goldot, így semmit sem ér a páncélja. A jó játékosok meg amúgy is tudják, hogy hol kell lőni. A kevés pen miatt meg sokszor kell goldot használni, így meg elveszti a credit termelő képességét, ami pont a lényeg lenne.
Na viszont a Panther 8.8 nagyon jó. Jó a penje és nagyon pontos az ágyúja. Egy hibája van (ill kettő). Egy kicsit lomha és nagy, vagyis nem lehet klasszikus med módon használni (pont, mint a többi panther), na meg papírból van. De ha az ember megtalálja a jó pontot a mapokon a használatához, akkor eszményi tank.
-
válasz
Ejj de jó, hogy én még inygen kaptam.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #105844 üzenetére
Kár, hogy féljek, nincs értelme...😁
Az érdekel, miként nézne rám a support, ha úgy kezdeném a mondanivalómat, hogy van két accountom...De biztos itt is megfordult már valakinek a fejében: két ugyanazon szerveren lévő WOT acc tankjainak összeolvasztása egyre...valamelyikre a kettő közül. Elképzelhető ilyen?
Fontolgatom, hogy marad a Type...és társai.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1 #105609 üzenetére
Szerintem ugyanazok a tankok lesznek az eu kalendáriumban, mint amik ebben az amerikai akcióban csak más sorrendben és más arany elosztással.
Ez alapján E25 nem várható, Cromwell B viszont igen. JT88 +1200 arany 50$-ért, ejj ha belegondolok hogy nyáron még 20$ alatt lehetett szerezni ebayen. Kár hogy lekéstem akkor róla. -
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #105609 üzenetére
"NA szeró bőség zavara"
Az igen! Azért talán van esély arra, hogy mi is kapunk belőle valamit. Csak azok a fránya csomagkapcsolt cuccok ne drágítanák a tankokat...
Ez a T28E F-30 még T5-ben is elég jól muzsikál szerintem, de kevésbé páncélozott T6-os tankok ellen is lehet tényező. Vagy tévedek? Ma már nincs nagy kedvem T5 alatti tankokkal menni, de ha úgy lenne, akkor valószínűleg elgondolkodnék a megvásárlásán...
-
AlexHerceg
tag
válasz
jozefgucci1 #105604 üzenetére
Akkor medtankra megy (kinai ág). Kösz !
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jozefgucci1 #105604 üzenetére
-
kedvesgabor
tag
válasz
jozefgucci1 #105552 üzenetére
Azt vettem észre hogy a tornyot is könnyebb belőni, az oldalait szemből....a 3,4mp-s szűkülés meg kamu...jgtiger 88 2x lőtt rám mire összeszűkült.
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #105552 üzenetére
Mivel egyre többet játszok meddel már valahogy elvesztette számomra is a "varázsát" a T34.
Nagy célpont? OK Lassan mozog? OK. Hosszú újratöltési idő? Heavy tank, szóval OK.
Na de ha becélzok valamit ne kelljen többet várnom mint az IS3-mal. Teljes beszűkülés nélkül lehet imádkozni, hogy ne menjen mellé a skuló. A rengeteg negatív tulajdonsága mellett az egyetlen nagy előnyét (a löveget) teljesen hazavágja így.Pedig már a 4skilles legénység nagyon közel van az 5. képességhez (9x %)
És az IS3-hoz való hasonlatom komoly. Napokban mentem IS3-mal El Hallufon északról. Rongyoltam A1-be és menet közben telibe vágtam egy Cometet aki B2-ben várta az áthaladókat.
Ennyit a pontatlan szovjet lövegekről. Ilyet a T34-gyel szinte lehetetlen. Nem, hogy nem robog, de a mozgó célpontot (vagy ha maga a tank mozog) is csak akkor találja el ha az orra előtt megy el.
Lehet, hogy pörgősebb csatákhoz szoktam már hozzá, de mostanában inkább megyek a másik nagy utálattal (AMX30) vagy IS3-mal, mintsem ezzel a böszme vassal.(#105555) h1mpi
Én még vissza is kértem a supportól.
A kezdetekkor volt egy nagyobb szünetem a játékban és utána gondoltam adok neki még 1 esélyt.
Azért el nem adom. -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #105543 üzenetére
No....hát mégsem lett meg a lámpa a hétvégén?!?
Amúgy tökéletesen egyet értek Veled, lámpa nélkül használhatatlan jóformán ez a tank - de szerintem minden light! Az MT-25-el is hasonló cipőben járok mint a Type64-el, nincs még sajnos lámpa és így teljesen orosz rulett a csata ha előre megyek és próbálok spottolni, ugyanis tényleg a legtöbb tank akár egy lövéssel a garázsba tud küldeni.Ha viszont nem megyek előre, akkor kapom az ívet, hogy miért nem spottolok, húzzak előre! (ami jogos is) Szal a Type64-nél nekem még van 2-3 % a lámpáig, az MT-25-el pedig majdnem 10% - örökkévalóság.
Gabó: ezt nem tetted fel a youtube csatornádra véletlenül?
(#105515) grizlisandor: sajnálom
(#105542) nyunyu: ezt én is észre vettem és hiányoltam is, nem értettem én sem a hiányt. Azt hittem, hogy vmi mod miatt lehet. (mert ugye minden a modok miatt szar ebben a játékban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!