Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#106010) Warton válasza jozefgucci1 (#105994) üzenetére


Warton
őstag

Én az utóbbi hónapokban kezdtem el igazán élvezni a játékot. Tier2-10-ig van egy rahedli tankom, mindenféle típusból.

A T55A küldetéseket úgy ahogy feladtam, legalábbis nem görcsölök rá, a szükséges 20 tokenből 13 megvan, de mindegy. Ha épp valami pont sikerül akkor örülök, de nem izgat az sem, ha nem sikerül. A TD15 megcsinálhatatlan nekem, a könnyű tankos küldetésekből egy csomó hiányzik a HT15 meg az MT15 nem sikerült kitüntetéssel, de pihentetem az egészet, bár tény, hogy jó lenne, ha meglenne a T55a. Valaki igazán megcsinálhatná helyettem... :B

Kifejlesztendő tank sem nagyon van, ami úgy érdekelne. Egyszerűen csak élvezem a játékot a Leo1-el, meg az M41 WB-vel, vagy amivel épp kedvem van. Meg néha megyek pár kört valamelyik T8-as prémiummal, hogy azért legyen credit is. A brit arty TOT alatt pedig az FV304-el mentem rengeteget, de csak azért mert vicces volt és nem az 1,5 szorzó miatt. Nem is nagyon figyelem, hogy leduplázzak valamit egyszerűen csak csatázok valamivel, amivel épp abban az időpontban kedvem van.

A mostani akció: nem kicsit túllőttek a célon ezzel a 30k arannyal. Ha 15k arany lenne akkor nem sokat haboznék, mert az még elviselhető lenne, meg abból vennék féléves prémiumot. De 30 k arannyal azért nehéz mit kezdeni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.