Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz Plasticbomb #10148 üzenetére
szerintem az a cél hogy az embereknek ne legyen kedve arty-zni(csökkenjen a számuk ), de aki nagy artys, pl gw -e és hasonlokig eljutott azt már nem büntetik
Ez a cél. Csak ezt nem így kellett volna. Az artysoknak is szar, nehezebb játszani. Az ellenfélnek is szar, mert ugyanúgy oneshotolhatják a noobokat bármikor az artyk. És a csapattársaidnak is szar, mert őket is könnyebben kilövöd...
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Remus389
veterán
válasz Plasticbomb #10160 üzenetére
várd meg a 8.7-et, talán belatjak hogy atestek a ló túloldalára
de mondom a gw tiger elmenos maradt, igaz rosszabb lett, ahol 3 killem lenne most lesz 1-2
majd megnézem milyen a gw-e hogy érdemes lesz -e majd megvennem
persze kisagyuval botrányos, gondolom olyan lett a "gw pantherus, meg a hummel es társai
orosz ágon a su -14-et vittem végig, de az utána következő obit már nem vettem meg, talán már nem is fogom...
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #10338 üzenetére
wn6ot akartam írni....
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Dobi 562
addikt
válasz Plasticbomb #10338 üzenetére
Kevesebbet foglalsz/védesz.
-----------------------------------------------------------------------
Historical Realism Gun Sound mod 8.6-ra frissített verziója. A hivatalos oldalukra nem került még fel, de fészbúkról letölthető: [link] -
L4mie
veterán
válasz Plasticbomb #10779 üzenetére
már bocs, de az, hogy 8 mp alatt belémereszt x+1 lövést
3/4 hp mat leszedve, az elég gány.
Arty meg nem volt igazán nerf, szvsz. de sírjál be hogy sírunk[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
csapee
őstag
válasz Plasticbomb #10779 üzenetére
Sztem az artykat nem nerfelték sőt. Csak aki nem tudott játszani annak nem olyan élvezetes lett így letette, kevesebben lettek.
Csapee
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #10802 üzenetére
Meg is van: Street Rod 1-2-3 linkek a cikk végén.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
KaLeun
senior tag
válasz Plasticbomb #10802 üzenetére
Szerintem a Bat. 155 58 gyorsabban fordul, leheletnyit a torony is jobb és úgy általában kicsit jobbnak érzem a mozgását, (nem kell megijedni, mert az eredeti mobilitásának még a közelében sincs).
A tár talán egy picivel lassabban tölt, az egyes lövések ideje 1,5-2x lett, a célzókör kb. 2x akkora lett, sokkal idegesebb és lassabb az egész célzási procedúra.
Sajnos igazából, nem sikerült kipróbálnom, hogy így mit tud, mert ma még értékelhető csapatot nem fogtam ki.
Az új Bat. 155 55 egész jó, eddigi még nem találkoztam olyannal gyenge sebzésekkel, mint amit a nagy tesója néha produkál.
Akik sírnak az arty miatt, azok akkor is sírnának amikor nem lenne arty. Az előbb is volt egy IS-8, fel sem tűnt neki, hogy ott legelészik a rét közepén, szépen bevette az egész tárat...
Cila
-
L4mie
veterán
válasz Plasticbomb #10907 üzenetére
ugyanígy jártam. Tegnap vettem a 152-t hááát 100 után nem olyan mókás :/
ugyanezen a pályán volt 4 light egy csapatban, körbehugyoztak nem kicsit a 152-essel meg nem bírtam eltalálni őket 22sec-es töltési idő meg...
aztán jött egy T-44 elkergette őket, addigra felették az artykat.ágyú nem egy TD ágyú....inkább trollgunnak mondanám azzal a töltési idővel meg főleg.
brutálisat sebez, ha betalál......HA betalál.
várom már, hogy meglegyen a fejlettebb.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
g85j
tag
válasz Plasticbomb #10929 üzenetére
Amerikaiaknál még a Jackson van meg, angol ágon asszem nekem is 6(ok) várnak vásárlásra.
Gun carrier ch-t érdemes megvenni? Még nem nagyon találkoztam vele, nincs róla semmi tapasztalatom....
Oroszoknál a su100 várja az ezüstöt. Franciában meg az s35-ca várakozna, hogy bekerüljön a garázsba, de ahhoz valahogy nincs nagy huzalmam....Más, amit még elfeljettem, pedig elég felejthetetlen volt a hétvégém az SP-vel.....
Ha a 8.6-ban nem nyúltak hozzá (akkor én vagyok repülőgép), akkor nem tudom a következő patch-ben mi lesz vele!!!!
Egy az hogy pénzt már alig hoz, a másik meg, hogy szinte mindenki átlövi.
Tudom van gold lőszer meg ismerik a gyenge pontjait, de ennyire!
Volt, hogy kaptam 4-5 lövést kb 5mp alatt s mehettem a garázsba, úgyhogy arty nem volt abban a csatában s a 200 méteres körzetemben talán 1 Tiger II volt.....Akkor ez hogy? És ki sem gyúltam, hogy az szívta volna le a hp-t.
Így nem kell majd sokat gondolkodni a becserélésén/eladásán.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #11340 üzenetére
Az véletlenül nem ramming? Mert az csak annyit jelent, hogy úgy szerzel sebzést, hogy ütközöl az ellenfél tankjával. ( Egyesek saját csapattárssal is megteszik. ) A dolog lényege, hogy ütközéskor mindkét tank sérül(het). Minél nagyobb a tankod tömege, te annál kevésbé sérülsz, az ellenfél meg annál jobban. Van rá skill és felszerelés is ami rásegít a dologra. Egyes tankok kifejezetten jól használhatók efféle pontszerzésre.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Plasticbomb #11340 üzenetére
A fiókok átjárhassanak a szerverek között. Hogy milyen megkötésekkel stb. azt nem tudom.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #11362 üzenetére
Úúúú, tényleg?
A hírportálokon erről nem írtak semmit! -
bullseye
addikt
válasz Plasticbomb #11391 üzenetére
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
nemeth989
senior tag
válasz Plasticbomb #11391 üzenetére
World of Tanks Magyar Portál
Ott szoktak ilyen hírek lenni, meg egyéb készítőkkel készült interjúk is vannakRideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Enzolord
addikt
válasz Plasticbomb #11492 üzenetére
Majd az Obj704 lesz jó a BL10 ágyúval..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Plasticbomb #11492 üzenetére
klántársamnak megvan az ISU-ra a BL-10, azóta félek tőle tier8-ban csak ennyit mondok
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
mcwolf79
veterán
válasz Plasticbomb #11539 üzenetére
Nem a böszme stock ágyúval használom, hanem a 3. ágyújával (meg nem mondom mi a neve)
Biztos bennem van a hiba, de a stock-kal tényleg csak sunyi sniperként tudtam érvényesülni,mert semmit nem tudtam vele átlőni, csak sunyin távolabbról oldalról tudtam vele sebezni.
Igaz, én AP lőszerrel makkerkodtam.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
emre
veterán
válasz Plasticbomb #11615 üzenetére
erre mondjuk hogy üdv a klubban
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #12133 üzenetére
szerintem, ha tankra képzel át, akkor csak az alapképzettséget veszted, a skillek maradnak, ahol voltak, legalábbis így emlékszem
-
Steelheart2
őstag
válasz Plasticbomb #12133 üzenetére
Szia.Olvasom,hogy neked megvan a su-152 es.Én most készülök majd megvenni akciosan.Milyen felszerelést ajánlasz rá? Ha jol olvasom,akkor az alap csövel és goldal tolod.Gondolom itt a snperkedést el is lehet felejteni,mert elég pontatlan a löveg és az utánna következök is. Köszönöm!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Steelheart2
őstag
válasz Plasticbomb #12171 üzenetére
Köszi szépen.Majd tesztelem.
-
doggie
aktív tag
válasz Plasticbomb #12363 üzenetére
T30 tier10 csata: kezdéskor listában utolsó, végén listában első.)
Az igen! Ez az amcsi td IX-es T30? Ezen is változtatnak a 8.7-ben?
Nekem ugyan még nincs meg a topos ágyúja (prototype-éval próbálom összeszedni a szükséges xp-t hozzá), de nekem nagyon nem fekszik egyelőre ez a tank. Mindenről pattanok, engem viszont gyorsan szétszednek hiába hulldown-olok. :-(
Ha lennél kedves, 1-2 jó tanácsot /tippet elfogadnék a használatáról.köszi előre is!
"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Jolet
őstag
válasz Plasticbomb #12686 üzenetére
én a patch óta vettem észre, hogy a legtöbb ágyú hajlamos alálőni a célnak
régen, ha az oldalát céloztam az oldalát találtam el
most meg sokszor a földbe csapódik
nehéz rászoknom, hogy feljebb célozzak
egy-két lövés így mindig megy a levesbeWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Steelheart2
őstag
válasz Plasticbomb #12686 üzenetére
Na igen.Én is ezekre a szitukra gondoltam.Meg a 0 dmg es criticalokra.A töltési idö meg hatalmas.Igy csak fedezék mögül érdemes lödözni.Amugy jo kis td.Fürge.Az oroszok nem a pontosságrol hiresek,de nagy pofont tudnak adni az tény.
-
p06
senior tag
válasz Plasticbomb #13088 üzenetére
(#13076) sutyi^ , Plasticbomb !
Köszönöm!
Háát akkor vagy nagy mázlim lesz vagy marad a sima 1st class. De amúgy piszok jó tank, gondolom emiatt ilyen magas az "Ace" Xp-
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Plasticbomb #13245 üzenetére
Hiaba csereled le a replay fejleceben szovegesen lathato nevet, azonositot ugyanolyan hosszu stringre, akkor is a jatekos tenyleges nevet irja ki a replay.
Valahol le vannak tarolva kodolva is, azt meg szemmel nem talalod meg a fajlban
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Fel
addikt
válasz Plasticbomb #13325 üzenetére
Nem kell küldeni semmit sehová. Csak játszani, futni a jó sok xp-s csatákat, és kész.
A szerver satisztikából derül majd ki a végén, hogy ki mit nyer, ha nyer.. -
törölt tag
válasz Plasticbomb #13338 üzenetére
Igen.
Akkor csak kb. 700-800 xp-t kell javítanom az eddigi körrekordomon. -
hfrici
aktív tag
válasz Plasticbomb #13573 üzenetére
thx
-
Djuree
félisten
válasz Plasticbomb #13734 üzenetére
asszem amcsi arty...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #17943 üzenetére
Kérdés!
A tesztszerveres verzió akkor is működik, ha maga a játék egyébként nincs feltelepítve?Köszönöm előre is!
littlemole: igen, felszerelés, és fogyócikk kedvezmény már nagyon várós, utoljára május elején volt, amikor az európai harcok végét ünnepelte a WoT.
Talán most szeptember elején, a háború lezárásának ünnepén lesz végre újra kedvezmény...[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz Plasticbomb #18432 üzenetére
A T30 a 28 agyujaval vicc, sok xp kell a top agyura de az utos. En mar az E4-re gyurok, de eddig bejott a T30. Tegnap is ket heavy mogul nekem kellett elobujni hogy kilojuk az e75-ot, es eleg sokszor pattintott, igaz a testet rejteni kell.
Csapee
-
Tenken
őstag
válasz Plasticbomb #18467 üzenetére
Én is majdnem kifutottam az időből...
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Kakumix
senior tag
válasz Plasticbomb #18467 üzenetére
Nem tudom, én 20-30mp alatt megfejtettem a kódot, megnyitottam 5 ablakban (1 saját + 3 haveré + 1 biztonsági ráhagyás), majd vártam, hogy betöltődjenek és az utolsó akkor jelent meg, mikor a videóban még 30mp-et mondott a tolmács. Szóval 30-40mp kellett, hogy az első betöltődjön, majd 3-5mp hogy a következő. Tegnap még azonnal megjelent.
echterion: Megpróbálom, de lassú vagyok, az sg fórumon eléggé gyorsan kikerült most is. Csak biztonsági megfontolások miatt nem azt használtam, hátha nem írják ki én meg hiába várok
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
virkir
veterán
válasz Plasticbomb #18986 üzenetére
Nagyon ne erolkodj mert a 8.8-ban borul az egesz mod rendszer, aztan ki tudja melyiket fogjak a modderek megcsinalni.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Plasticbomb #19016 üzenetére
Nem ertek hozza de pl a zoom/szerver celkeresztbol mar van mukodo 8.8 pedig az lenyegeben xml-bol all.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Plasticbomb
addikt
Na egy már megvan. Az egész konfignak egy fájlban kell lenni, ott kinn az xvm mappában, ugyanis ida teszi ki azt a fránya tankrange.xc fájlt is, és a configs mappából nem tudom, hogy adom meg neki ezt a fájlt. bár még próbálkozom.
-
nyunyu
félisten
Adott egy full komplett modpack, frankón ízlésemnek megfelelően belőtt xvm configgal( res_mods\xvm\xvm.xc ben a configs\xxx\ helyen van a configom). Ahhoz a modpackohoz, ha jól értem, csak hozzá másolom azt a currentvehicle.pyc fájlt a megfelelő mappába, elindítom a klienst, és a játéknak a tankranges.xc fájlt le kell generálnia. Azzal nekem nincs más dolgom, mint beleteszem a minimapcircles.xc tartalmát pluszba az első indítás után. Ugye?
Ez a mod minden csata elott beleirja a tankranges.xc-be az eppen soron levo tank adataibol/felszerelesebol szamolt ertekeket.
XVM ezt magatol nem tudja betolteni, azert kell a minimap/circles helyere a link a kulso fajlra, plusz az eddig az xvm.xc-ben levo beallitasokat attenni ide.Ja, hogy neked mar az XVM 4.0.0 ota szokasos ezer kis fajlos konfigod van?
Akkor a minimap.xc-ban keresd ki a minimapcircles.xc-re mutato linket, es csereld le tankranges.xc-re, plusz pakold at a minimapcircles.xc tartalmat a tankranges.xc-be.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #19342 üzenetére
Max spot távolság 445m, amire te gondolsz az a látótávolság. Persze van összefüggés, mert a cél tank kamo értéke csökkenti az észlelhetőséget, de 500m látótávnál az még mindig bőven beleférhet és észre tudod venni.
Ezzel a T28 protoval vigyázni kell, az biztos, ha nincs bino, akkor is nagyon jó a látótávja.
-
nyunyu
félisten
válasz Plasticbomb #19342 üzenetére
Mostmár tudom, hogy binocularral a T28 Protomnak majd 500 méter a spot köre..XD
Mod egyelore nem kezeli a jatek motor altal 445 meterben limitalt spot tavolsagot, igy nagyobb ertekek is kijohetnek, mint amennyirol spotolni tudsz.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #21327 üzenetére
Esetleg tudod konkretizálni őket?
(#21326) iwu: minden bántás nélkül köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #21338 üzenetére
Ez egy file, de korábban 3-at írtál, hogy töröljek...melyik a másik 2?
Ezt amúgy megtaláltam.Bemásolva a res/audio-ba a kapott mappát sem változott meg a dolog, nem indul a játék.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
nyunyu
félisten
válasz Plasticbomb #21605 üzenetére
Egy lövegkitérés modot tudna valki lineklni, lehetőleg olyat, ami illeszkedik a deegie sightshoz..
link
Bonusz effektiv pancelvastagsag mero is jar hozza.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Drenadar
veterán
válasz Plasticbomb #21980 üzenetére
"Az a mobilnet véletlen nem mobilnet?"
Hogy miiiii? ezt a mondatot 3x olvastam el, hogy hol az átverés? vagy különbség. vagy valami.
Ezzel most mit akartál?
-
cscsali
tag
válasz Plasticbomb #21980 üzenetére
Legutolsó verzió készült el.
Google a barátod, egyébként poedit-et használtam.
De azokban csak a színezést kellett már megcsinálni, számításban már nincs szerepe. -
wanted5
őstag
válasz Plasticbomb #23244 üzenetére
hát azt tanácsolnám, hogy zaklassátok őket kicsit hátha észhez kapnak , ok most ez "csak" egy játék, de mi van ha valami sokkal fontosabb dolgot tesznek elérhetetlenné? és ezért ebből komolyabb ügyet is lehetne csinálni...
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
sebijani1982
senior tag
válasz Plasticbomb #23436 üzenetére
Az éjszaka folyamán randomban hol a csapattársak, hol az ellenfelek írogatták a chat-en majd minden második csatában, hogy 999 ms lag, meg 7-800 ms ping .
Szóval nyugi srácok, nem csak kis hazánk fiai-lányai néznek diavetítést néha."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Vitiris
aktív tag
válasz Plasticbomb #23441 üzenetére
Azt nem tudod! ha jól tévedek reggel 6kor resetel
-
HungAryan
tag
válasz Plasticbomb #23874 üzenetére
Lehetne már valami, mert ez már hihetetlen, ami mostanában folyik.
A patch óta szinte játszhatatlan nálam a játék.Az az érdekes, hogy beszéltem svéd, belga, holland játékosokkal az utóbbi időben és mindegyik ugyanerre a hibára panaszkodott, náluk is szintén a patch óta baszakszik. Nem hinném, hogy a szolgáltató hibája lenne az egész. Főleg nem úgy, hogy eddig semmi bajom nem volt.
WT account: Cpt_Hungarian
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest