- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #241130 üzenetére
Nekem az Iron Arine pont elég. Gyakorlatilag az is egy HT, de azért jobb mozgékonysággal és egy elég komoly gold ammo átütéssel.
-
h1mpi
félisten
100 000 goldom van, de erre a f@s tankra tuti nem költök. Minek még egy useless Tier 8-as amcsi HT?
-
h1mpi
félisten
Egy kérdésem van, a T32-be oldalról BZ-176 HE-vel, hogy tudok 32-t sebezni? Oldalt állt nekem a tornya is...
-
h1mpi
félisten
válasz
popey37 #241009 üzenetére
Valamelyik nap kajáltam, mondom megyek 1-2 kört a kedvenc artymmal az Obj. 261-el. Sikerült mennem egyből egy ász kört, 2000 saját sebzéssel és 7000 stunnal
Minden lövésem gond nélkül talált és 20 mp-ként ment az áldás, gyakorlatilag végig stun alatt volt a 3 tank, ami egymás mellett állt... elég beteg szerintem is.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123 #240909 üzenetére
Köszi a szerver tanácsot, én is csak WoT alatt használom. Nem tudom, hogy a fizetős szerver mennyivel lenne jobb, lehet egyszer kipróbálom.
-
h1mpi
félisten
Ma én is beüzemelem a VPN-t, mert 80-90-es pingem van... DIGI Fót... Aki VPN-t használ, hova csatlakozik? Hollandia jó lehet?
-
h1mpi
félisten
válasz
sanya53 #240381 üzenetére
Nem is értem azokat, akik azt hiszik, hogy nincs ilyen irányított dolog egy olyan játékban, ami pénzből él… persze, hogy szopatnak, hogy költs goldot free xp-re, kreditet gold ammora és kajára és miegymásra… én még csak 6 éve játszom, de van amikor az első 3 lövésem után tudom, hogy ez bukó csata…
-
h1mpi
félisten
Idén nem kaptunk semmit karácsonyra? Vagy kaptunk, de nem emlékszem?
-
h1mpi
félisten
válasz
Elit3Zotya #240105 üzenetére
Feejtsd el, az egyik legidegesítőbb tank a játékban olyan hektikus
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #240071 üzenetére
GSOR1008 is fun T8-ban, okosan egész szépen lehet vele aprítani.
-
h1mpi
félisten
válasz
Don Vittorio #240012 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik mod okozza? Aslaint modpackot használok.
-
h1mpi
félisten
9-es nyeremény Francia light ment tartaléknak. Sajnos nem lettünk barátok.
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #239906 üzenetére
Én nem szeretem az egy funkciós tankokat, mert nem tudom előre melyik funkciót kell használnom. Bedob egy városi pályára és cseszhetem a jó camot. Anno mentem vele pár kört (amikor ki lehetett próbálni), de nem az én világom. A 1357-et is azért szeretem, mert lehet vele osztani a dmg-et, hisz ez egy tankos játék
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #239859 üzenetére
Oké ez igaz, Nekem ezek mind vannak.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #239831 üzenetére
Engem már rég nem érdekel a WR. Hiába vagyok én a legjobb 6%-ban benne a szerveren, akkor sem tudok hatni másik 14 ember játékára. Az viszont kimondottan fun, hogy az ELC épp, hogy elhelyezkedik a kedvenc spotter bokrában, majd megjelenek utánégetővel és bele verek 800-at
-
h1mpi
félisten
Ez a BZ-176 teljesen beteg. F2F a T95 sem tudott mit csinálni
Tier8-ban úgy lehet vele előre tolni az oldalad, hogy sírsz. Need nerf
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Gubu0101 #239746 üzenetére
Én is itthon dolgozom és nem okoz gondot megvásárolni a ládákat. Ne gondold azt, hogy itthon mindenki éhezik... Tudom, aki nem itt él azt gondolja, hogy mekkora szar élet van itthon, az menjen végig a belvárosban és nézze meg milyen autók közlekednek az utakon.
#239747sith7: én csak arra válaszoltam, hogy ki és miért tudja megvenni. Azt természetesen megértem, ha valakinek másra kell a pénz vagy F2P gamer. Sose néznék le senkit ez miatt. Én is sokat dolgozok és sok pénzt kockáztatok, azért, hogy ezek ne jelentsenek gondot.
Ez mellett támogatok segélyszervezeteket és beteg gyerekeknek viszek ki ajándék csomagokat karácsonyra. -
h1mpi
félisten
Azért idén jócskán meg lett könnyítve a megszerezhető dolgok nehézségi szintje. Emlékszem tavaly, amikor a díszeket egyenként kellett beletenni az albumba és 10x duplikálta ugyanazt, sokkal nehezebben lehetett összeszedni mindent. Most gyakorlatilag, aki megveszi a 200 ládát meg is ölte az egész karácsonyt
-
h1mpi
félisten
válasz
ImpersonatoR #239560 üzenetére
Hol kell a nyersanyagot tokenné váltani? Maradt a ládákból több ezer...
-
h1mpi
félisten
válasz
jano_77 #239549 üzenetére
Én majdnem vettem, mert azt hittem az nem arany, hanem ásvány. Pofátlanság teteje, hogy aranyért lehet venni már ilyen tárgyakat. Még creditet se adnék érte.
#239546egyedülülő: ezért döntöttem én a 200 db mellett egyszerre, mert tudtam, hogy ha nem adja be valamelyik tankot, amit akarok, akkor megint veszek 100 ládát és az már úgy nem éri meg. Illetve bíztam benne, hogy a 200 ládás csomagra rá van tekerve kicsit a pótméter és igazam is lett, mert elmebeteg mennyiségű cucc jött ki.
-
h1mpi
félisten
válasz
egyedülülő #239505 üzenetére
74.000 Ft ha jól rémlik
-
h1mpi
félisten
Kinyitottam a 200 ládát, totál elmebeteg az egész:
- 109 000 gold
- 249 nap prém
- minden tank (a 9-es francia 3x)
- minden 3D skin
- 11 000 ásvány mindenből
- macska
- 20 000 000 creditHa ezt összeszámolom, akkor nem is kérdés mikor kell a játékra költeni. Persze ez F2P értem én, de ha nem ezt nézzük, akkor ez kb. a 2.5X-ese, mint a 200 láda ára.
-
h1mpi
félisten
Én behúzok egy 200-as nagy dobozt és jövőre megint nem kell költeni a játékra
-
h1mpi
félisten
Meglett a 160 win roham módban. Nekem szórakoztató volt, várom, hogy megint legyen ilyen.
-
h1mpi
félisten
Valaki tudja, hogy a roham módban mennyi győzelem kell az egyes jutalom szintekhez? Most kaptam 40-ért, hol a következő?
-
h1mpi
félisten
Hol lehet látni, hogy hány nyert meccsem van ebben a módban?
-
h1mpi
félisten
Goldot lehet szerezni a kulcsokból?
-
h1mpi
félisten
Az hogy lehet, hogy kispotolom az ONI-t írja is, én vagyok az egyetlen light elől, de nem kapom a sebzések után az asszisztot. Nem a felét vagy a negyedét kapom, hanem 0-át?
-
h1mpi
félisten
Ez a Basotto tier VI-ban elég OP, rég tetszett ennyire egy sima tech tree tank. Amikor majd 400-at versz bele a másikba az elég durva
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #237318 üzenetére
Ez mondjuk nem rossz dolog, főleg, ha majd lehet helyette egy újabb skillt választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia