- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
h1mpi #239748 üzenetére
Juj, lehet félreérthető voltam ... nem irigylem senkitől, mindenki arra költi a pénzét amire akarja, úgy kezdtem a hsz - t is, hogy no offense
Én is vennék, de most nem megy, voltak évek, amikor ment, mondjuk, akkor is csak 10, vagy 11 doboz volt nem emlékszem pontosan, talán egyszer volt egy 25 doboz is, most azonban más a prioritásÉn is sokat dolgozok és sok pénzt kockáztatok, azért, hogy ezek ne jelentsenek gondot.
Biztos, hogy így van , nem is kétlem... én is sokat dolgozom, csak nem fizetik meg
Ez mellett támogatok segélyszervezeteket és beteg gyerekeknek viszek ki ajándék csomagokat karácsonyra.
Maximum respect !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X