- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
addikt
válasz
hulp01
üzenetére
Több ponton is változtattak , régen teleportalas is ment ha foglaltak, bc ha benyomta a pajzsot nem tudott lőni most meg simán lövöldöz tovább, elég leszedni a generátorokat nem kell még plazmat is bevinni, a plazma meg úgy kapod hogy leszedsz egy generátort tehát egy csatában 3 szor kell ezt megtenned mert 3 plazma egy csatában négy alkalommal ez volt a küldetés ha jól emlékszem. Először én se értettem. Harrierek tultolva ,BT butitva. A Bt 220 ak meg bekaphatjak. Lehetnének jó fejek , bár egyszer futottam össze ilyennel . Máskor se volt túl gyakori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Diablo IV
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest