- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Érdekes modon megnézed, nagyon sok megszerzett tank közül, bár szerinted könnyű elérnii, lépnek tovább az Op-k felé, nem hozzák a mester szintet.
Tessek? Nem is ertem mit szeretnel mondani. Tisztazzuk, hogy a Tank Asz-hoz EGYETLEN nagyon jo kort kell menni, mig a 3. kivalosagjel megszerzesehez folyamatosan kivalo szintet kell hozni. Szerinted melyiket nehezebb osszehozni?
Az, hogy sokan jatszanak OP (-nak mondott) tankokkal az nem hiszem, hogy unicum kivaltsag lenne...
Viszont, amiről, ezidáig, nem beszéltünk, az egyéb játékban tisztességtelen előnyt adó módok használata.
Remelem nem azt akarod sugallni, hogy az unikumok meg csalnak is... Kicsit mar kezd ez nekem sok lenni!
Kek wn8 szint felett mar egyre kevesebb jatekos hasznal barmilyen modot is, biztos nehez ezt elfogadni azoknak akik ahelyett hogy magukban keresnek meg az okat, hogy miert nem fejlodnek, konteokat gyartanak, hogy masok miert sokkal jobbak. A sajat peldam: egy idoben meg voltam akadva olyan 2100 wn8 korul ha jol emlekszem es en is gyartottam a konteo-kat, hogy a jatek nem enged nyerni, xvm hasznalokent mar csata elejen fejben feladtam a csatakat mikor lattam sok a tomato a csapatban. Aztan elkezdtem par nalam sokkal jobb unikum jatekossal szakaszolgatni es lattam ok mire kepesek modok nelkul meg a hozzaallasuk is olyan volt, hogy legtobbszor magukat okoltak a veresegert es azon filoztak, hogy ok mit rontottak el. Ez osztonzoleg hatott ram is, most mar jo ideje modok nelkul jatszok, az e-peniszem tovabb novekedik
(kb 2800 recent wn8, 60% recent win rate szoloban).
De tudod mit! Azt tanacsolom neked, hogy ne higyj el nekem semmit, inkabb gyozodj meg rola a sajat szemeddel! Javaslok neked par streamert akik unikum/szuperunikum szinten toljak modok nelkul, majd nezz bele az adasaikba:
Orzanel, Skill4ltu, Weenis, Decha, Dakillzor, Swift_m0ti0n, Mailand121
Sokkal tobben vannak egyebkent, csak azokbol szemezgettem akiket szoktam nezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest