Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Régóta aktív olvasója vagyok a fórumnak, sokat tanultam, tehát lassan belátom mennyi mindent nem tudok még.
Szeretnék segítséget kérni egy olyan honlap létrehozásában, mely folyamatosan mutatná szeretett nagymamánk hollétét. (Több saját felhasználású honlapot futtatok saját szerveren, nem az alapoktól kellene indulni.)
Létezik-e és ha igen, mi a módja, hogy egy androidos telefon hollétét folyamatosan mutató térképet illesszek be egy honlapra?
Köszönöm!! -
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Elég régóta olvasom a topikot, sok mindent tanultam belőle. Egy dolog nem akar összejönni a világért sem! Biztosan user error, de nem találom a megoldást.
Teljesen alapoktól kell újraépíteni a honlapomat, ami egy itt hon lévő, saját NAS-on fut. Ez nem lenne gond, de a médiatárba feltöltött képeket kategorikusan!! fektetve jeleníti meg. Mit állíthattam el, ill. mi az ami ezelőtt át volt állítva?Köszönöm!!
-
-
Lacics25
aktív tag
-
Lacics25
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen járok, de azért megpróbálom.
A gondom, a wordpress mobil alkalmazással adódott.
Röviden a részletek: Saját, azaz itthon üzemeltetett szerveren, kb 2 hónapja szerkesztgetünk egy céges adatbázis kezelő honlapot, ami egészen jól bevált, teszi a dolgát. Eljött az ideje, hogy "valódi" honlapot csináljunk belőle, ezért átköltöztettem. Az itthoni, tehát eddig üzemelő wordpress-t szeretném saját, családi események rögzítésére felhasználni. Megváltoztattam a domain nevet és elkezdtem belakni. Ezt a honlapot is szeretném mobil eszközről frissítgetni, képeket feltölteni.
És a gond itt kezdődik: Android rendszeren minden ok, ÁM Iphone-on a médiatárban lévő képek nem érhetők el. Eddig, mármint az előző domain név alatt ilyen gond nem volt, minden tökéletesen működött. Újra telepítettem az Iphonon a wordpress-t, semmi változás. Már mindent újraindítottam, a helyzet változatlan.Még valami! Az Iphonon, böngészőből megnyitva működik, látható, kezelhető a médiatár.
Hol keressem a hibát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3324
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest