- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
@hummel
Köszönöm, közben sikerült megoldani. A kódban sehol nincs közvetlen link a pdf-ekhez. Ahogy kutattam benne, viszont találtam egy utalást, miszerint a WP content copy protection nevű script fut az oldalon (ja igen, minden gyorsbillentyű, jobb klikk menű, szövegkijelölés le van tiltva). Szóval nem bízták a véletlenre a dolgot.
De! ha belelapozok a beágyazott pdf-ekbe, akkor FFox alatt a fejlesztői eszközök Network részében a sok egyéb kapcsolat között megjelennek a pdf-ek, közvetlen linkkel. Ezeket kimásolva már meg is volt minden pdf
Chrome alatt nem mutatta ezeket. -
426os
őstag
Olvasásra van beágyazva az oldalba, tehát tudom lapozgatni, zoomolni.
Így néz ki: [link]
Közvetlenül nem tudom a tartalmazó oldalt linkelni, mert eleve csak regisztrációval lehet hozzáférni.
Ez egyébként egy egyetemi előadásanyag, csak nemsokára elvesztem a hozzáférésem az oldalhoz, viszont majd csak később lesz időm átnézni a számomra érdekes, de hivatalosan nem tanult anyagokat. Emiatt jó lenne lementeni, amíg még lehet. -
426os
őstag
Sziasztok!
Szeretnék letölteni saját használatra egy Wordpress oldalba beágyazott pdf-et. Az oldal forráskódjában, sehol nem találok linket, de még csak utalást sem a konkrét pdf fájlra.
Abszolút nem értek a WP-hez, sem a webfejlesztéshez. Nem találtam használható infót, de még a problémát sem nagyon google-ben. Mission impossible a WP sajátosságai miatt, vagy elképzelhető, hogy van rá megoldás? Ha igen, akkor adom a pontosabb infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest