- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
lanszelot #8724 üzenetére
PHP-ban lekódolható amit szeretnél, de a Wordpress működési logikája nem ez(ahogy előttem is sokan leírták).
Én viszont a következőt csinálnám - ha végeredményében plugin mentesre akarod a weboldalt.
Ehhez is kell plugin de csak míg elkészül:
1. CPT UI-al létrehoznék egy új bejegyzés típust, pl: "Galéria"
2. A CPT UI-al létrehozott bejegyzés típust le tudod generálni PHP kódként, így beillesztheted a sablonod functions.php filejába.
3. ACF(PRO) val létrehoznék egy Galéria mezőt, amit a Galéria post type-hoz rendelnék hozzá.
4. ACF-nél szintén le lehet generálni az elkészült mezőket PHP-ba, és beillesztheted a functions.php-ba
5. törölheted a pluginokat
Végeredményében van egy olyan bejegyzés típusod ahova egyedi galériákat tudsz feltölteni, ezáltal csoportosítani. Nem kellett hozzá programozói tudás. -
miqlas
őstag
válasz
lanszelot #8724 üzenetére
... szerintem mindkettõnek meg van a helye (html / wordpress). Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy te mit tartasz praktikusabbnak!
Rengeteg weblapot készítettem html-ben, majd flash-ben, egy idõ után joomláztam, majd kikacsintottam a wordpressre, megpiszkáltam a drupalt, aztán visszatértem a wordpresshez - ha dinamikus weboldalt kell gyártani.
Szerintem ezt lehet a legjobban a kor követelményeihez igazítani (seo / biztonság). Egy programozó biztosan tud jobbat gyártani saját kóddal, de annak is meg vannak a hátrányai!#8726: Ha jól értem, akkor azért jöttél ebbe a topicba, hogy jól meg mond nekünk ezt, azaz a wordpressnek nincs semmi értelme! Ez nem a troll egyik jellemzõje?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest