Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Na ezt végkép nem értem ...
Töröltem majd mentésből visszaállítottam az adatbázist (PhpMyadmin), de továbbra is csak egyoszlopos maradt az oldalunk, hiába is próbálkoztam a Frontier Options- ban a megjelenési oldalsávokat akár jobb akár baloldalon megjelentetni nem változott semmi.
Viszont amikor a Frontier Options --> Misc. fülön a Disable Responsive Layout alatt lévő Check if you do not want the layout to resize and adapt to the screen size lehetőség jelölőnégyzetét bejelöltem rögtön helyreált a kétoszlopos megjelenés csak így elvesztettem a mobil nézetet / Responsive megjelenést, mert mobilon is kétoszloposan, de teljes szélességében (asztali) jelent meg az oldalunk .....
Ki is vettem a pipát, mert a Responsive nézetre nagy szükség van.Próbaképp felraktam két eddig nem használt sablont és ezeknél hiba nélkül jelent meg a kétoszlopos elrendezésű oldal.
Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy lehetne a hibát megszüntetni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest