Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Nagytalp #3101 üzenetére
Ez addig jó, amíg a PageSpeed modul össze nem akad valamivel a WP alatt. Nekem sajnos eddig nem túl jó tapasztalataim vannak vele. Rengeteg rejtélyes hiba okozója volt, sokszor kerestek már meg, hogy a sokadik embert bérelik fel a feladatra és senki nem tudott rájönni miért nem működik ez vagy az a funkció és miért történnek érdekes anomáliák. A modul kikapcsolása mindig megoldotta ezeket.
VPS-en kötelező a szerver oldali cache beállítása (lemez/ram), viszont magában nem elég. Az expires modul megléte is kötelező, a W3TC is csak ehhez kreál okos szabályokat ha bekapcsolod a browser cache-et.
Lényegében minden megoldható lenne kézzel is, de minek, mikor egy plugin és pár kattintás automatizálni tudja? Én nagyon megszerettem
Mellé még ajánlott az "above the fold optimization" is, ha a PageSpeed Insights pontszám kimaxolása a cél. Meg esetleg a "remove query strings from static resources" is. Ja és persze a feltöltött és a sablon képek manuális/optimalizált tömörítése, erre én a Wp-Smush-ot használom kiegészítve a PageSpeed Insights által előtömörített képekkel, így biztos megfelel majd neki a végeredmény és nem fog nyafogni, hogy még lehetne rajta tömöríteni
Aztán lehetne ezt még folytatni napestig, de tény, hogy WP mellett is el lehet érni a 90 fölötti pontszámokat és jelentősen fel lehet gyorsítani egy egyébként igen csak lassúcska weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest