Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Nagytalp
üzenetére
Ez addig jó, amíg a PageSpeed modul össze nem akad valamivel a WP alatt. Nekem sajnos eddig nem túl jó tapasztalataim vannak vele. Rengeteg rejtélyes hiba okozója volt, sokszor kerestek már meg, hogy a sokadik embert bérelik fel a feladatra és senki nem tudott rájönni miért nem működik ez vagy az a funkció és miért történnek érdekes anomáliák. A modul kikapcsolása mindig megoldotta ezeket.
VPS-en kötelező a szerver oldali cache beállítása (lemez/ram), viszont magában nem elég. Az expires modul megléte is kötelező, a W3TC is csak ehhez kreál okos szabályokat ha bekapcsolod a browser cache-et.
Lényegében minden megoldható lenne kézzel is, de minek, mikor egy plugin és pár kattintás automatizálni tudja? Én nagyon megszerettem
Mellé még ajánlott az "above the fold optimization" is, ha a PageSpeed Insights pontszám kimaxolása a cél. Meg esetleg a "remove query strings from static resources" is. Ja és persze a feltöltött és a sablon képek manuális/optimalizált tömörítése, erre én a Wp-Smush-ot használom kiegészítve a PageSpeed Insights által előtömörített képekkel, így biztos megfelel majd neki a végeredmény és nem fog nyafogni, hogy még lehetne rajta tömöríteni 
Aztán lehetne ezt még folytatni napestig, de tény, hogy WP mellett is el lehet érni a 90 fölötti pontszámokat és jelentősen fel lehet gyorsítani egy egyébként igen csak lassúcska weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mellé még ajánlott az "