Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
janesart
üzenetére
-
(#2357) Gabis
Én is sokáig azt használtam, de ugyanúgy nem volt mindenre jó, ahogy az ingyenes ininet-es szerver, így aztán én is arra jutottam, hogy megéri előfizetni egy normális tárhelyre, mégha csak az első évben 100MB-ot adnak is occsón, az is elég tesztelgetésre. -
The DJ
addikt
válasz
janesart
üzenetére
Szinte biztos, hogy minden felsorolt probléma az ingyenes tárhely miatt van. Nem éri meg ilyenekkel küzdeni, inkább fizess ki pár száz forintot egy alap csomagért valami normális hosting cégnél, mert az ingyenes tárhelyeknél minden tiltva van, ami meg nincs az nem működik rendesen (ahogy a mellékelt ábra is mutatja). Egyébként a fehér képernyős probléma esetén engedélyezni kell a wp debugot a wp-config.php-ben, erről már írtam cikket az oldalamra. Így megtudhatod mi okozza a problémát.
A weboldaladdal nincs gond, nekem eddig tetszik, egyszerű, letisztult.
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.