Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ez sajnos ilyen. Ha én sablont keresek, akkor meg se állok addig, amíg szembe nem jön az, amit megálmodtam. És van hogy ez napokig is eltart, méghozzá úgy, hogy közben semmi mást nem csinálok csak keresek. Elég kimerítő és monoton folyamat, de megéri.
Az ingyenes sablonokat azért is nem favorizálom annyira, mert bárhol szembetalálkozhatsz velük a neten. És nem csak te, hanem az ügyfeleid is. Ez pedig sokat levon a cég komolyságának értékéből. Ha tényleg fontos az igényes weboldal (márpedig miért ne lenne az) akkor én alapból a prémium sablonok környékén nézelődnék themeforest-en és kukáznám az összes ingyenes sablont. Nincs hozzájuk fejlesztői támogatás és sokszor rendes leírás sem, plusz az admin felületen beállítható dolgok száma is igen csekély legtöbb esetben. Ellenben a prémium sablonoknál szinte elveszel a beállítások tengerében és ha elakadsz akkor is segít a fejlesztő rögvest. Szerintem azt a pár dollárt ne sajnáld rá, főleg ha cégnek kell és nem személyes weboldalról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- LG OLED 65C1 165CM OLED CSÚCS GAMER TV. GARANCIÁLIS 2027-ig!
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest