Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hátha (biztos) tudtok jobb megoldást. Van egy oldalam, ahová étlapokat (pdf) kell feltöltenem minden héten, de hetente 6 db-ot. Ti hogyan oldanátok meg a legegyszerűbben ezt? Én jelenleg accordion+pdf embedder kombóval csinálom, de ezt nekem egy kicsit bumfordi és körülményes megoldás. Persze lehet, hogy nincs más, de kíváncsi vagyok ki hogyan oldaná meg? Esetleg létezik valamilyen keresős megoldás wp alá? Pl. megadom az évet és/vagy hónapot és azon belül listázza ki?
Lenne még egy kérdésem. Egy adott oldal frissítésének dátumát mivel tudom kiírni a legegyszerűbben? Van rá gutenberg block, de ahhoz meg nem tudok szöveget berakni, csak másik block-ba, így viszont nem a legjobb megoldás. Van-egyszerűbb megoldás?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest