- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8926 üzenetére
Én legutóbb egy időpont foglaló, lemondó rendszert írtam, amiben dátum tartományokat lehet kiválasztani, hogy akkor van ügyfél fogadás, és az állandó ügyfelek is dátum tartományokat adhatnak meg, hogy akkor jönnének vagy nem jönnének a szolgáltatásra. Nem igazán találtam semmi hasonlót, a legtöbb időpont foglalónál nem napokat, hanem órát vagy jobb esetben órákat lehet foglalni. A végén írtam egy komplett dátum tartomány kezelő könyvtárat meg naptár megjelenítőt hozzá. Valószínűleg WP-nél is ugyanitt kötöttem volna ki, esetleg áthegesztettem volna az egyik plugint, nem tudom biztosan, viszont ilyen alap dolokkal, mint beléptető rendszer, ügyfél regisztráció, jogosultság kezelés, layout, design, stb. alig kellett volna foglalkoznom, ami tök jó lett volna, mert az érdemi részére tudtam volna koncentrálni a projektnek, és jóval hamarabb végeztem volna vele.
Azért van benne némi extra, mármint van tengernyi hook és wp függvény, amiket érdemes valamilyen szinten fejből tudni, ha gyorsan akar haladni az ember. Viszont tegnap találtam egy tök jó video sorozatot plugin fejlesztésről, meg van dokumentáció is, úgyhogy beleásom magam, aztán néhány hét múlva már menni fog szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest