- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
CharlieDrop #8926 üzenetére
Én legutóbb egy időpont foglaló, lemondó rendszert írtam, amiben dátum tartományokat lehet kiválasztani, hogy akkor van ügyfél fogadás, és az állandó ügyfelek is dátum tartományokat adhatnak meg, hogy akkor jönnének vagy nem jönnének a szolgáltatásra. Nem igazán találtam semmi hasonlót, a legtöbb időpont foglalónál nem napokat, hanem órát vagy jobb esetben órákat lehet foglalni. A végén írtam egy komplett dátum tartomány kezelő könyvtárat meg naptár megjelenítőt hozzá. Valószínűleg WP-nél is ugyanitt kötöttem volna ki, esetleg áthegesztettem volna az egyik plugint, nem tudom biztosan, viszont ilyen alap dolokkal, mint beléptető rendszer, ügyfél regisztráció, jogosultság kezelés, layout, design, stb. alig kellett volna foglalkoznom, ami tök jó lett volna, mert az érdemi részére tudtam volna koncentrálni a projektnek, és jóval hamarabb végeztem volna vele.
Azért van benne némi extra, mármint van tengernyi hook és wp függvény, amiket érdemes valamilyen szinten fejből tudni, ha gyorsan akar haladni az ember. Viszont tegnap találtam egy tök jó video sorozatot plugin fejlesztésről, meg van dokumentáció is, úgyhogy beleásom magam, aztán néhány hét múlva már menni fog szerintem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Építő/felújító topik
- Videós, mozgóképes topik
- Renault, Dacia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest