Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

Van vmi egyszerű példakód, ahol egy bejegyzésnek új paramétert adok meg?
    pl. A beállítások oszlopban egy új fül, ami egy pipa. A megjelenítő kódban (single.php) pedig ennek a pipának a ki/be kapcsolásától függően, másképp jelenítené meg a bejegyzést.
    Kicsit átfaragtam egy if-then-else szerkezetbe, ami nem túl elegáns. Bekéri a bejegyzés címét, és ha megegyezik egy előre magadott címkkel, akkor az A megjelenítő kód fut le, míg ha nem talál egyezést, akkor a B megjelenítési kódot futtatja le.
    Szóval létre tudok hozni új paramétert/tulajdonságot/metaadatot, amit ki is tudok tolni a a bejegyzés szerkesztő ablakába, vagy a bejegyzések listázásakor egy új oszlop lenne, amit be lehetne pipálni.

Elnézést a konyhanyelvért, de nem vagyok (még?!) otthon a WordPress-es kifejezésekben.

Erre azért van szükség, mert van pár videó, amit a YouTube letiltott. Semmi illegális, tánccsoportok fellépései, de a Google-szerint wareznek számít, ha hallani a zenét amire táncolnak. Ezért saját szerveren tárolnám ezeket.

Ennek folyománya a másik kérdésem. GoogleDrive-ról be tudok ágyazni videót? Itt írnak egy megoldást, de szerintem az iframe miatt nem jelenik meg a videó, csak megy körbe a karika, mintha pufferelne, de végül nem indul el. Erre létezik valami más beágyazási trükk esetleg plugin?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés