- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nyesteb #7893 üzenetére
Konkrét hibát nem ír, csak, hogy súlyos hiba történt. Amikor a cpanel felületen betöltöttem a biztonsági mentést, akkor egy km hosszú szöveg megjelent pirossal. Írtam a szolgáltatónak, leírta mit csináljak. A Backup handler menüpontból állítsam vissza, megpróbáltam, elvileg azt írja visszaállította, de mégsem történt semmi, ugyan úgy nem elérhető az oldal.
CharlieDrop Semmilyen egyéb üzenetet nem kaptam. Köszi, megpróbálom amit írtál.
Ezt írta a szolgáltató:
Kedves Ügyfelünk!
A tárhelyeinkről készített mentésekhez Ön is hozzáfér a cPanel felületén keresztül.
Kérem kövesse az alábbi lépéseket:
1; Jelentkezzen be a cPanel felületére.
2; Kattintson a Backup Handler menüpontra, ott kilistázza azokat a dátumokat amikor mentések készültek a tárhelyéről.
3; A "Kattintson ide a biztonsági mentések felcsatolásához (2 órára) " gombra
4; Ekkor a rendelkezésre álló mentéseket felcsatolja a tárhely BCKP mappájába
Innen már vissza tudja állítani a kívánt állapotot.
Az adatbázis visszaállítást innen a kezelőfelületről is elvégezhető, egyszerűen be
tudja állítani, hogy melyik adatbázisba végezze el a visszaállítást.Azt nem tudom, hogy a BCKP mappából hogyan állítsam vissza a mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest