- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Hát passz, én sem figyeltem általában a képek méretére meg ugye nálam is elég hangsúlyosak a képek, fontos a normális minőség.
Már azon gondolkozom, hogy ftp-n lementem az uploads mappát, átszaladok valamilyen jó minőséggel dolgozó, Win alatt futó képoptimalizácós programmal a képeken, megnézem a végeredményt és ha minden ok akkor csak visszamásolom ftp-n és ezzel felülírom a mostani képeket. Így optimalizáltam, megmarad a kontroll és tuti nem csesződik el semmi.
Persze ezzel a gyorsítótáras problémát nem oldottam meg de mégis kisebbek lennének a képek látható romlás nélkül. Ezzel azt is kivédeném, hogy az ingyenes kép optimalizálók ugye csak x darabig működnek aztán vehetem a prémiumot.
Már csak az a kérdés Win alatt min végezzem ezt el ami jó minőség és tud batch-ben dolgozni... Riot-ot néztem így hirtelen de az első mappánál összefagyta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest