Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Amíg nem akartam frissíteni az aktuális wordpress verzióra nem is volt baj
De így meg semmit nem tudok csinálni vele. Természetesen nem volt felesleges plugin felrakva, de megnézem mit lehetne "kirakni" a meglévők közül. Most év elején fizettem be egy újabb évet, hát ha ezt tudom előre...
Akkor úgy látszik nem lesz más megoldás mint a költözés, csak jó lett volna enélkül megoldani, mert az is macerás gondolom, mert sosem volt még hozzá szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De így meg semmit nem tudok csinálni vele. Természetesen nem volt felesleges plugin felrakva, de megnézem mit lehetne "kirakni" a meglévők közül. Most év elején fizettem be egy újabb évet, hát ha ezt tudom előre...
Akkor úgy látszik nem lesz más megoldás mint a költözés, csak jó lett volna enélkül megoldani, mert az is macerás gondolom, mert sosem volt még hozzá szerencsém.