- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #448 üzenetére
ha nem is az azstalra, de én is lementett file-t húztam rá .... (-:
------------------- ------------------- ----------------
Ha egérrel nem is engedte, és ha 96%-ról (ennyin volt magától) levettem 80%-ra és nőtt (!!!!!!!!!!!) is a kép, de utána egy CTRL-Z és egy drasztikus 50% megadta a kezdő lökést a helyes irányba .... úgyhogy most 73%-on jónak néz ki ..... sikerült!
nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #446 üzenetére
először így próbáltam:
élőlábon két klikk
ekkro aktív lett
majd jobb gomb
kép szerkesztése
és ide próbáltam be húzni, majd kopipésztelni a képet,
copypaste-ra be is tette, de nagyobb vol, méretezni pedig nem hajlandó, noha a ''képdoboz'' szélein a méretezésre át is vált a kurzor .... :-/
próbáltam eltaláni améretét a képnek, hogy pont akkorába tudjam beplészelni, de az mókás egy feladat lesz, ha csak úgy lehet...
utána, többedjére már azt is opróbáltam, hogy élőlábon két klikk, és oda be dranganddrop, vagy copypaste ... de ott sem jött be draganddrop-ra, és a copypaste-val betett képet nem engedte méretezni .......
-------------------------
zárolást hol lehet megnézni (indesigne-ban jobb gomb, és LOCK)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #444 üzenetére
nekem a szóban forgó doksi ba sem engedte, és csinéltam egy uj dokumtenumo, majd nézet, élőfej, élőláb, és belehúúztam a képet, de csak ikonként jelenik meg mindkét esetbe, legyen akár JPG, akár BMP, ... persze mindkét kép RGB ....
word 2000
paste-ra beteszi a képet, de méretezni nem lehet ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #442 üzenetére
képet kellene benne cserélnem ... meg is csináltam már az új képet, de hgyan tudom kicserélni?
ha kettőt ráklikkelek erre a lábjegyzetre, (rossz POSTba írtam, nem tudom olvastad-e, hogy nekem élőlábnak hívja magát) akkor ''aktívvá'' válik, és a képet lehetne is szerkeszteni, meg minden, de nem tudom, hogy lehet betenni új képet ... DragfAndDrop nem működik ....
[Szerkesztve]
szerk.:
PhotoShop ban CTRL-C, majd CTRL-V word-ben, és berakja, csak nem engedi méretezni ....
[Szerkesztve]
szerk-2.:
minél kissebbre veszem a képet, annál nagyobban teszi be a PASTE ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest