- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #448 üzenetére
ha nem is az azstalra, de én is lementett file-t húztam rá .... (-:
------------------- ------------------- ----------------
Ha egérrel nem is engedte, és ha 96%-ról (ennyin volt magától) levettem 80%-ra és nőtt (!!!!!!!!!!!) is a kép, de utána egy CTRL-Z és egy drasztikus 50% megadta a kezdő lökést a helyes irányba .... úgyhogy most 73%-on jónak néz ki ..... sikerült!
nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #446 üzenetére
először így próbáltam:
élőlábon két klikk
ekkro aktív lett
majd jobb gomb
kép szerkesztése
és ide próbáltam be húzni, majd kopipésztelni a képet,
copypaste-ra be is tette, de nagyobb vol, méretezni pedig nem hajlandó, noha a ''képdoboz'' szélein a méretezésre át is vált a kurzor .... :-/
próbáltam eltaláni améretét a képnek, hogy pont akkorába tudjam beplészelni, de az mókás egy feladat lesz, ha csak úgy lehet...
utána, többedjére már azt is opróbáltam, hogy élőlábon két klikk, és oda be dranganddrop, vagy copypaste ... de ott sem jött be draganddrop-ra, és a copypaste-val betett képet nem engedte méretezni .......
-------------------------
zárolást hol lehet megnézni (indesigne-ban jobb gomb, és LOCK)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #444 üzenetére
nekem a szóban forgó doksi ba sem engedte, és csinéltam egy uj dokumtenumo, majd nézet, élőfej, élőláb, és belehúúztam a képet, de csak ikonként jelenik meg mindkét esetbe, legyen akár JPG, akár BMP, ... persze mindkét kép RGB ....
word 2000
paste-ra beteszi a képet, de méretezni nem lehet ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #442 üzenetére
képet kellene benne cserélnem ... meg is csináltam már az új képet, de hgyan tudom kicserélni?
ha kettőt ráklikkelek erre a lábjegyzetre, (rossz POSTba írtam, nem tudom olvastad-e, hogy nekem élőlábnak hívja magát) akkor ''aktívvá'' válik, és a képet lehetne is szerkeszteni, meg minden, de nem tudom, hogy lehet betenni új képet ... DragfAndDrop nem működik ....
[Szerkesztve]
szerk.:
PhotoShop ban CTRL-C, majd CTRL-V word-ben, és berakja, csak nem engedi méretezni ....
[Szerkesztve]
szerk-2.:
minél kissebbre veszem a képet, annál nagyobban teszi be a PASTE ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest