Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2727) localhost válasza Chrisluke (#2726) üzenetére


localhost
Közösségépítő

A word súgójából:
"
Amikor átnevezi a Normal.dotm sablont a Word 2007-es vagy újabb verziójában, több beállítást is visszaállít az alapértelmezett beállításokra. Ezen opciók közé tartoznak az egyéni stílusok, az egyéni eszköztárak, a makrók és a Kész szöveg bejegyzések. Határozottan javasoljuk, hogy a Normal.dotm sablon törlése helyett nevezze át a sablont. Ha azt állapítja meg, hogy a sablon a probléma, az átnevezett Normal.dot sablonból másolhatja az egyéni stílusokat, egyéni eszköztárakat, makrókat és Kész szöveg bejegyzéseket.
Bizonyos típusú konfigurációk több Normal.dotm sablont is létrehozhatnak. Ilyen helyzetek azokban az esetekben fordulnak elő, ha a Word több verziója fut ugyanazon a számítógépen, vagy ha ugyanazon a számítógépen több munkaállomás telepítés is található. Ilyen esetekben győződjön meg arról, hogy átnevezi a sablon megfelelő példányát.
A globális sablon fájl átnevezéséhez kövesse ezeket a lépéseket:
Lépjen ki minden Office programból.
Nyisson meg egy parancssort.
Futtassa az alábbi parancsot:
ren %appdata%\Microsoft\Templates\Normal.dotm OldNormal.dotm
A Word újraindításakor létrejön egy új globális sablon, amely a Word alapértelmezett beállításait tartalmazza."

Én azt mondtam volna, hogy töröld a notmal.dotm file-t.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.