Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Valószínű nem ide kellene írnom, de ha valaki tudna segíteni vagy jobb magyar nyelvű helyre irányítani akkor kérem tegye meg.
Office 2010-et használok. XP telepítés -> Office telepítés, pár napig működik egyszer csak kiírja azt, hogy
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
Ezen már egy párszor túl vagyok, de mindíg akkor jön elő amikor egy dokumentumot, vagy egy exceltáblát gyorsan mmeg kéne nézni, vagy ki kellene nyomtatni stb.
Tudnátok segíteni? -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Word 2007-ben hogyan tudnám elmenteni a beállításokat és a makrókat, hogy telepítéskor ne kelljen újra vacakolni vele? -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Word 2010 hol tárolja a beállításait, és a makrókat?
Azért, hogy ujratelepítés után ne kelljen mindent végignyálazni.
Köszi. -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehetne azt megoldani, hogy egy többoldalas dokumentumban csak az első sor 6 centiméteres felső margóval kezdődjön. Az kellene, hogy az első oldalon előre nyomtatott céges fejléc lenne, a többi oldal pedig normál margóval kellene. (Word 2010)
Üdv, és köszi! -
kőbaltazár
tag
válasz
kőbaltazár
üzenetére
Köszi rájöttem!
-
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Word 2010-ben hol lehet beállítani, hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg?
Üdv és köszi -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Beillesztettem egy képet a dokumentumba, és egyszerüen nem tudom kiválasztani formázáshoz.
Mit kellene csinálnom?
Üdv, és köszi -
kőbaltazár
tag
Hali!
A 2003 asban nem találtam rá megoldást, így felraktam a 2007 est, és már kezdem megszokni.
Annyit kérdeznék még ehhez, hogy ha pl 20 pontot kéne hozzá adni, akkor ne úgy legyen, hogy egy nyomás egy pont, hanem az egér nyomvatartásával ezt felgyorsítsuk.
Üdv és köszi! -
kőbaltazár
tag
Köszönöm nagyon jól működik.

Az elején nem adtam meg semmi bill. kombinációt, és semmi parancsikont.
Ezt utóag tudom módosítani, vagy újra rögzíteni kell?
(Még sosem csináltam makrót, csak hallottam hogy van ilyen.)
Mit kell elmentenem, hogy ha újratelepítés után ez megmaradjon?
Üdv és köszi -
kőbaltazár
tag
Sziasztok!
Word 2003 ban létezik valami billentyűparancs vagy makró ami 1 ponttal növeli a bekezdésközt?
Vagy az alapbeállított hatot lehet valamiképpen csökkenteni?
Üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest