- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DrojDtroll #2622 üzenetére
És akkor mi volt az a "vonal", ami csak vázlat nézetben törölhető?
-
válasz
DrojDtroll #2620 üzenetére
Ha jól értem, akkor pl ha az új bekezdésre kattintasz és backspace-t nyomkodod, akkor sem törlődik avagy az egérkurzort elviszed a problémás sorban a doksi bal oldaláig, klikk és DEL gomb, akkor sem történik semmi?
Amúgy ez egy szegély, nem? -
kmarci25
veterán
válasz
DrojDtroll #2408 üzenetére
Köszi, ez megoldás lehet.
-
Wolfskin
őstag
válasz
DrojDtroll #2401 üzenetére
köszi, a normál.dot-ot már cserélte, mert alapból 1,5x a sortáv, de nem gondoltam, hogy a zoom nagyítást is ott őrzi.
köszi -
artiny
őstag
válasz
DrojDtroll #2379 üzenetére
Csináltam rola kepet: http://i.imgur.com/LtUCGZE.png
Ha fekvotajolasba masolom be, akkor jo. De ha vissza allitom alloba, azutan megint elcsuszik az egesz,kimarad belole valami.
A dokumentumban pedig allohelyzetbe kene,hogy legyen a lap .
-
Creepy
tag
válasz
DrojDtroll #2370 üzenetére
Köszi a választ. Megpróbálom.
-
Zola007
veterán
válasz
DrojDtroll #2355 üzenetére
teljesen jó, tudsz ajánlani offlinet?
online/feltöltős nem jó, intranetre készül az anyag -
Zola007
veterán
válasz
DrojDtroll #2353 üzenetére
formázásokat meg akarom tartani és nincs kedvem 200 dokumentumot megírni html+css-ben
-
Zola007
veterán
válasz
DrojDtroll #2351 üzenetére
éaz is megvolt
az a wicc, hogy ha "weblap" formátumban mented akkor nem nyúl a képekhez, ha "weblap, szűrt", akkor lenyomja őket 72 dpi-re
Ez még nem lenne gond, mert elmentené az ember "weblap"ként, aztán a jó képeket áthúzná a "weblap, szűrt" mappájába.
Csak éppen nem ugyan olyan formátumban menti őket. Vegyesen jpg és png, de mindegyik máshogy. 200-300 képnél meg nem buli átnevezgetni
LibreOfficet ajánlottál, azzal is megpróbáltam, a képeket jól menti, de a html kódján nagyon sokat kellene utólag faragni. -
wolfman
veterán
válasz
DrojDtroll #2103 üzenetére
de az is lehet. Ez a 2010-es word-ben merre van?
-
KubanitoS
veterán
válasz
DrojDtroll #2079 üzenetére
Szerencsére azóta már megoldódott a dolog egy egyszerűbb txt konvertálással, majd ott összehúzással. Amikor magán a dokumentumon akartam módosítgatni, a gépem szépen behalt.
Csöppet nagy volt az oldalszám.
-
KubanitoS
veterán
válasz
DrojDtroll #2075 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, ki fogom próbálni és majd zaklatlak, ha nem megy.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
DrojDtroll #1846 üzenetére
2013-ban:
Nézet / Piszkozat nézet.
Hivatkozás / lábjegyzet beszűrása / jegyzetek megjelenítése a lábjegyzetek ablakban a Minden lábjegyzet helyett a legördülőben kiválasztod a Lábjegyzet elválasztó vonal-at.
Majd átsöpréssel kijelölöd magát a vonalat és DEL. (kipróbáltuk, működik)Köszönöm a nejemnek a segítséget.
Viszont ha valaki tudja, hogy hogyan lehet a vonalat tetszőleges hosszúságra megváltoztatni, az írja meg nekünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest