- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
most tovább foglalatoskodtam a témával, a lábléc betűtípusai sem jók, a speciális karaktereket átírja. A fejléc tartalomvezérlőbe a képet beraktam. Viszont ha előhozom a dokumentumvédelmet akkor azon minden továbbra is inaktív.
Még majd futok vele pár kört, de nem teljesen vágom mi lehet a baja...
-
mkbla
senior tag
válasz
localhost #2043 üzenetére
Most belenéztem, először inaktív volt. Aztán olvasgattam még hogy akkor konvertálni is kell, ezt megtettem, innentől már tudtam beilleszteni tartalomvezérlőket. A lábléc az jónak tűnik, viszont a fejlécben van kép és szöveg is, a szöveg betűtípusával formátumával nem vagyok kibékülve. Még beszélek kolléganővel és megmutatom neki hogy mit csináljon a lappal, aztán remélem sikerül valamire jutni
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest