- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
zoleeE 13
üzenetére
Nem a von Bulow háziszörnyéről beszéltem, hanem magáról a ribancról a pálya bevezető animjában. Mellette a dokinak jobban sikerült a feje meg a ruhája. Amúgy elolvastam, mi is a pályán a feladat... az a nagy darab valami az von Bulow kisasszony személyesen
Ugyanis őt kell kinyirni, és mivel a zombikon kivül mást nem lőttem le, csak ő lehet az. Az elején vitatkozott a mukival, akinek nem tetszett valami őrültség. Szerintem kikotyvasztottak valamit, esetleg valami túlvilági feketemágia, nemtom, de a nőciből lett az a nagy valami, amit végül hidegre tettem 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanis őt kell kinyirni, és mivel a zombikon kivül mást nem lőttem le, csak ő lehet az. Az elején vitatkozott a mukival, akinek nem tetszett valami őrültség. Szerintem kikotyvasztottak valamit, esetleg valami túlvilági feketemágia, nemtom, de a nőciből lett az a nagy valami, amit végül hidegre tettem