- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Aha, szóval még túráztatnál egy kicsit előtte?
Én már túl vagyok a kutatómunkán. Ismert hibáról van szó, tele vannak a fórumok ilyen beszámolókkal. Vagy 6 sztori jön veled szembe Redditen meg az Intel fórumán, ha rákeresel. Több évre visszamenőleg. Mindenféle tanácsokkal, de többnyire biztos megoldás nélkül.
A környezeti érvelést én ott szoktam elengedni, amikor konkrétan minden más eszközöm hibátlanul megy ott, ahol az AX200 eldobálja a kapcsolatot. 99%-ban meg vagyok győződve, hogy driver probléma.Szóval most inkább kidobnám az AX200-at és vennék vmi mást.
Laptopban a Killer 1535 pl még nem okozott csalódást. De arra rákeresve is találni ilyen sztorit, meg azt se tudtam kideríteni miért látok Qualcomm nevet az Eszközkezelőben, mikor az Intel sajátjaként jegyzi a Killer márkanevet. Illetve még más 3rd party neve alatt is találni "Killer" modulokat.
Szóval vmi vásárlási ajánlat egy jól bevált típusra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged