- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Igen,ez peldaul az egyik erv a jobb ap-k mellett.
Kulon technologiat alkalmaznak arra, hogy roamingot (amikor atmesz az egyik aprol a masikra) ne vedd eszre.
Ott ugye konnyen megoldhato, hogy mindenhol legyen 5 ghz, egy ssid alatt.Az olcsobb megoldasoknal a fo problema az szokott lenni, amikor az end device meg "latja" a tavoli ap-t,ezert nem megy at masikra,de erdemi forgalom mar nincs rajta,es a masik ap joval kozelebb van.
Nekem a regi melohelyemen (kisebb,nem it ceg) olyan volt a rendszer, hogyha elmentem az ap hatotavjabol, majd vissza, akkor mar ugyanarra az apra csatlakozva sem volt forgalom, kellett egy wifi ki-be kapcsolas az akkori telomon (Galaxy S2).
Ez nem csak baromi idegesito volt (mert ha elfelejtettem, akkor meg az ertesitesek sem jottek meg), de durvan zabalta az akksit is. Szabadnapokon masfelszer annyit birt egy toltessel, mint bent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest